En nemmere hverdag med sundt og naturligt vand

Dato: 4 Aug 2020

LAGUR er Danmarks ambassadør for 100 procent kemifri og miljøvenlig vandbehandling. De arbejder til fordel for grøn omstilling og en markant bedre Co2 balance. LAGUR’s vandbehandlingsanlæg minimerer kalkgener hos private og professionelle uden at belaste vores fælles klode og uden at gå på kompromis med vandets sunde egenskaber.

100 procent kemifri og miljøvenlig vandbehandlingLAGUR’s vandbehandlingsanlæg minimerer kalkgener

LAGUR ændrer kalkens form

LAGUR anerkender, at kalkaflejringer på fliser, armaturer og i installationer for mange er en udfordring, der gør rengøringen besværlig og de hårde hvidevarers levetid kortere – men de insisterer på, at kalk – sammen med de mineraler, der følger med – er vigtig for vores vandkvalitet og helbred.

I LAGUR mener de derfor, at det er forkert at erklære kalken krig og fjerne den fra vores brugsvand med kemiske løsninger såsom brug af store mængder af salt eller andre metoder, der forringer vandkvaliteten. Derfor nøjes LAGUR med at ændre kalkens form fra krystaller til granulater, så kalken ikke aflejrer sig og bliver nem at fjerne. Det sikrer nemmere rengøring og vedligeholdelse – og vandet fra hanen smager lige så godt og er lige så sundt som altid.

Det grønne valg ved energirenovering

De fordele er der stadig flere virksomheder, private boligejere og beboere i boligforeninger, der nyder. Der er installeret mere end 750 LAGUR-anlæg i danske ejendomme.

Der er færre kalkgener i VVS-installationer, færre rørsprængninger, og vandet løber roligere i rørene, fordi LAGUR modvirker de kalk-propper, der tidligere har givet turbulenser i røret og i værste fald har forårsaget sprængninger.

Almene boligforeninger mærker især effekten af deres LAGUR-anlæg på flyttelejligheder, idet LAGUR nedsætter omkostningerne til renovering, når en beboer fraflytter, og en ny skal flytte ind.

LAGUR-anlæg til almennyttige boligforeningerKort tilbagebetaling – langvarig miljøeffekt

LAGUR består af et rør på en halv meter, der installeres efter hovedvandmåleren og er forbundet med en styreboks, som blot bruger ca. 1 kW i døgnet svarende til ca. 2,50 kroner.

Tilbagebetalingstiden på et LAGUR-anlæg til almennyttige boligforeninger er typisk mindre end et år. Til gengæld nyder miljøet og naturen godt af investeringen i LAGUR i hele det kemi- og vedligeholdelsesfrie anlægs levetid.

Udviklet og produceret i Danmark

Hos LAGUR har de stor fokus produktkvalitet, brugervenlighed, god service, ærlig rådgivning og stor leveringssikkerhed. Deres vandbehandlingsanlæg er udtænkt, udviklet og produceret i Danmark.

Mere om produktet Ejendomme

Ejendomme

Med LAGUR® vil almindeligt kendte udfordringer ophøre

FØLG UDVIKLINGEN
ONLINE INTRODUKTION AF LAGUR

ONLINE INTRODUKTION AF LAGUR

LAGUR fjerner dine kalkgener, uden at fjerne de gode mineraler

Læs mere

BLIV FRI FOR KALKGENER

BLIV FRI FOR KALKGENER

Bæredygtig og vedligeholdelsesfri vandbehandling

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår