Effektivitet i råhusmontagen

Dato: 16 Apr 2020

Traditionelt vil de forskellige komponenter til bygningsrammen komme fra forskellige leverandører, mens den rådgivende ingeniør har været ansvarlig for det overordnede design og komponenternes kompatibilitet. Det samme gælder med hensyn til koordinering af tidsplanen. Når man får hele rammen fra en enkelt leverandør, bliver projektet nemmere at administrere.

Effektivitet i råhusmontagen DELTABEAM® FrameMontage af DELTABEAM® Frame på PDMAR / Marmormolen i København

Mere plads til din investering

DELTABEAM® Frame optimerer konstruktionen og maksimerer den tilgængelige plads på to måder. For det første opnås en slank dækkonstruktion, hvilket betyder at man får mere plads i højden eller flere etager ud af en given bygningshøjde. For det andet er kompositsøjlerne slankere end betonsøjler. Det betyder mere gulvareal til salg eller udlejning.

En skræddersyet rammeløsning

DELTABEAM® Frame består af DELTABEAM® kompositbjælker og kompositsøjler, der er forbundet ved hjælp af standardiserede samlingsdetaljer, og andre stålstrukturer, som kræves til bygningens ramme. Kompositsøjlerne består af et rørprofil med ilagt hoved- og bøjlearmering. Søjlerne fyldes med beton på stedet. Søjlerne fås firkantede, rektangulære eller runde i alle standardprofiler. Stålkonstruktioner som fx spær og beslag samt forskellige typer af bjælker og søjler kan integreres I leveringen. DELTABEAM® Frame giver mulighed for BREEAM, DGNB og LEED-certificeringer.

Turn-key løsning som alternativ

Hvis det er ønskes, kan man også vælge en ”turn-key” løsning hvor Peikko varetager design af rammekonstruktionen samt af de enkelte komponenter. Peikko udfører dimensionering og modellering af rammens komponenter i henhold til de opgivne specifikationer. Peikko kan også arbejde direkte sammen med arkitekt eller rådgivende ingeniør.

Fordele:

  • Velegnet til store åbne rum
  • Én leverandør af hele rammen
  • Skræddersyet løsning
  • Enkel designproces
  • Lette komponenter, der er lette at transportere og hurtige at installere
  • Standardiserede samlingsdetaljer
  • Kompositrammens komponenter er CE-mærkede i henhold til EN 1090-1
  • Indbygget brandmodstandsevne op til R120

Se referencer her

DELTABEAM® kompositbjælker og kompositsøjlerDELTABEAM® Green genanvendt stål Montage af DELTABEAM® Frame på PDMAR / Marmormolen i København

DELTABEAM® Green genanvendt stål

Som et grønnere alternativ til Peikkos standard DELTABEAM® Kompositbjælke har de DELTABEAM® Green, som er fremstillet af mere end 90 % genanvendt stål, hvilket giver et reduceret miljøaftryk og materialeforbrug sammenlignet med traditionelle stålkonstruktioner, i kraft af et væsentligt reduceret forbrug af jomfruelige materialer. DELTABEAM® Green er fuldt kompatibel med LEED, BREEAM og DGNB og giver en markant forbedret certificering af byggeprojektet.

Se DELTABEAM Frame brochure her

Hent DELTABEAM Teknisk manual her

Hent DELTABEAM Frame Montagevejledning her

Hent bæreevnetabel for kompositsøjler her

 

Mere om produktet DELTABEAM® Kompositbjælker & DELTABEAM® Frame

DELTABEAM® Kompositbjælker & DELTABEAM® Frame

Giver dig mulighed for at bygge åbne rum

DELTABEAM® Kompositbjælker

DELTABEAM® Kompositbjælker

DELTABEAM® er en fleksibel løsning, der altid tilpasses kundens behov

Læs mere

Peikko Designer® DELTABEAM SELECT

Peikko Designer® DELTABEAM SELECT

Design nemt og hurtigt slanke dækkonstruktioner

Læs mere

DELTABEAM® Frame

DELTABEAM® Frame

Med DELTABEAM® Frame får du hele stålrammen fra én leverandør

Læs mere

DELTABEAM®Kompositbjælke brochure
DELTABEAM® Frame brochure
Teknisk information

Teknisk information

Tekniske manualer og montage vejledninger

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår