Digitale postkasser i ungdomsboliger i Århus

Dato: 10 nov 2016

Scantron integrerer postkasser, dørtelefoni og adgangskontrol

Digitale postkasser i ungdomsboliger i Århus

Digitale postkasser i ungdomsboliger i Århus

Scantron integrerer postkasser, dørtelefoni og adgangskontrol i samme system

I forbindelse med renoveringen af undervisningslokaler på Gøteborg Allé 12 i Århus, har Østjysk Bolig bygget 94 attraktive ungdomsboliger, og her er der installeret et komplet adgangskontrolsystem med digitale postkasser, dørtelefoni og adgangskontrol.

Systemet er en smart og fremtidssikret løsning, hvor traditionelle nøglesystemer og navneskilte erstattes med adgangsbrikker, læsere og digitale navne-displays.

Den perfekte løsning til ungdomsboliger og lejlighedsbyggerier

Den nyeste teknologi er tænkt ind i bygningen og 96 EP Digital postkasser er derfor installeret og integreret med Scantrons adgangskontrolsystem. Så stort et anlæg kan være svært at administrere, især i ungdomsboliger hvor der er mange ind- og udflytninger, men det digitale postkasseanlæg gør det hurtigt og nemt at opdatere og tilføje nye beboere til de digitale navne-displays samt at ændre deres adgangsrettigheder. Ved siden af postkasseanlægget er der installeret en Nexus læser, som hver beboer har en særskilt adgangsbrik til, så de har adgang til deres specifikke postkasse.

Administration af digitale navne-displays

Alle digitale postkasser har indbygget LCD navne-display, der fremviser navn og lejlighedsnummer, og elektroniske låse, placeret på fronten af postkasselågen. Det digitale navne-display opdateres via den webbaserede Nova software hvor det er muligt at tilføje navne, lejlighedsnumre og styre hvem der har adgang via den unikke adgangsbrik, som er specialkodet til beboeren.

På denne måde undgås klistermærker og udskiftning af aftagelige navneskilte, da det hele styres online. Det er også en sikkerhedsmæssig fordel at man kan fjerne og blokere beboere og deres mistede brikker, så brikkerne ikke misbruges.

Én brik til hele systemet

Beboeren får en enkel adgangsbrik som programmeres til at kunne bruges på flere læsere i systemet. Derved undgås det store traditionelle nøglebundt og problemer hermed. Ved hoveddøren er der installeret en MIX dørstation med integreret læser samt navne-display, så her kan de samme navne, lejlighedsnumre og adgangsrettigheder bruges som i postkasseanlægget.

Derudover kan beboerne scanne deres adgangsbrik på EvoLock® håndtaget ved deres lejlighedsdør og ved Nexus læsere ved bagindgange og vaskeri.

Kontakt distriktschef Morten Egholm-Petersen for mere information om projektet på tlf. +45 40 33 52 30 eller på e-mail: mp@scantron.dk

Referenceprojekter fra Scantron A/S

Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning

Nybygning | Herlev | 313 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Herlev med 244 lejligheder på 11 etager . Selve by...

Havneholmen, Aarhus

Havneholmen, Aarhus

Anlægsarbejde | Aarhus | 450 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 397 lejligheder på 13 etager ...

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Nybygning | København | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i København med 82 lejlighe...

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Nybygning | København | 320 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 3 bygninger i København med 195 l...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår