Digital og vandalsikker infoskærm

Dato: 4 okt 2018

Scantrons adgangskontrolsystem gør det muligt at administrere informationsvisning på infoskærme. Gennem Nova softwaren er det muligt at styre og administrere infoskærme ved f.eks. boligopgange, receptioner og mødelokaler. Der er stor designfrihed ift. det indhold, der kan vises på skærmen, og det er dermed muligt at vise beboeroversigter, tekstbokse, beskeder, Iframes (websider), video, billeder og slideshows. Det er også nemt at sende PDF-filer til visning på skærmen.

SIMPEL VIDEREFORMIDLING AF INFORMATION

Med infoskærme og digital informationsvisning er det nu nemmere at dele information med beboere eller besøgende og dermed slippe for udsendelse af e-mails, løse breve eller ophæng af sedler på en opslagstavle. Gennem Scantrons Nova software er det muligt at opdatere skærme med information og beskeder, og derigennem kan boligforeningen eller virksomheden personliggøre deres skærme, så både design og layout stemmer overens med brandet.

OPDATERING AF INDHOLD PÅ SKÆRM

Integration af infoskærme giver rigtig god mening i boligopgange eller ved receptioner, da indholdet digitaliseres og nemt kan opdateres. Selve installationen kræver blot en central, en infoskærmdriver og Scantrons 21,5” vandalsikre infoskærm. Andre skærme med HDMI-input kan også bruges og kombineres med softwaren. Brugerfladen til opsætning af indhold på skærmen er simpel at bruge. Alternativt kan man nemt sende PDF-filer og beskeder til direkte visning på skærmen samt tidsstyre, hvor længe indholdet skal vises.

EN DEL AF ET KOMPLET ADGANGSKONTROLSYSTEM

Med henblik på at skabe synergi i den samlede løsning kan infoskærmen integreres i Scantrons adgangskontrolsystem med eksempelvis læsere, dørtelefoni, postkasser og andre skærme. Herved kan informationer synkroniseres på tværs af forskellige enheder, f.eks. så beskeder sendes ud til flere skærme i bygningen samt at nye beboernavne opdateres automatisk på infoskærme samt på digitale dørstationer og postkasser.

SCANTRONS SKÆRMLØSNINGER

Læs mere om vores infoskærm her

Læs mere om vores booking terminal her 

Læs mere om vores AT7 lejlighedsterminal her 

Kontakt Scantron for mere information på tlf. 66 13 99 66 eller mail: info@scantron.dk

Referenceprojekter fra Scantron A/S

Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning

Nybygning | Herlev | 313 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Herlev med 244 lejligheder på 11 etager . Selve by...

Havneholmen, Aarhus

Havneholmen, Aarhus

Anlægsarbejde | Aarhus | 450 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 397 lejligheder på 13 etager ...

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Nybygning | København | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i København med 82 lejlighe...

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Nybygning | København | 320 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 3 bygninger i København med 195 l...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår