Designgulve med et industrielt råt og brutalistisk udtryk

Annonce – Dato 14 sep 2021

I Danmark har den prisvindende virksomhed SURFACED a/s forhandlingen af det Italienske designgulv Nuvolato Architop® og varetager ligeledes den egentlige udførelse af gulvene. SURFACED a/s er i foråret 2021 blevet tildelt prisen “Best Floor & Design Company in Scandinavia 2021” af EU Business, Scandinavian Business Awards 2021.

Surfaced, designgulv

Nuvolato Architop® er et produkt der består af en blanding af cement og andre komponenter, der med en færdig tykkelse på kun 3-4 mm giver et helt nyt alternativ til de, der ønsker et råt glittet betongulv. Med så tynde flader er der ikke problemer med fx tykkelse og vægtgrænser i forhold til de traditionelle betongulve, og samtidig har Architop® de samme designmæssige og smukke egenskaber som beton. Hertil kommer, at det er det muligt, at få udført disse gulve i en lang række udtryk og farve.

Hvorfor skal man vælge et designgulv som Nuvolato Architop®

Med Architop® opnår man at få et gulv der fremstår med et industrielt råt og brutalistisk udtryk, og som har en kontinuerlig og fugefri overflade, der egner sig lige godt i moderne minimalistiske boliger, i kontormiljøer, butikker, hoteller, restauranter, caféer, offentlige områder, udstillinger og forskellige typer af industrielle miljøer.

Surfaced, gulve

Ideelt til renoveringer

Nuvolato Architop® kan bruges både indendørs og udendørs og kan påføres ethvert fast, forberedt underlag, selv når der er installeret gulvvarme. Det er ideelt til renovering af eksisterende gulve af fx beton, klinker, marmor eller lignende, uden at den gamle overflade skal fjernes først.

Surfaced, Architop gulvSlidstærkt og modstandsdygtigt!

På grund af sin høje styrke og klæbeegenskaber anbefales Nuvolato Architop® også til restaurering af enhver type af gulve, der i det daglige bliver udsat for høj trafik. Ligeledes er Nuvolato Architop® særdeles velegnet til brug udendørs, da det giver fremragende modstandsdygtighed over for kemiske midler og klimamæssige forhold, slid, revner og frost.

Valg af finish

Udgangspunktet for Nuvolato Architop® er, at give kunden stor fleksibilitet i forhold til såvel æstetik som designmuligheder: gulvet kan leveres i 29 standardfarver, der kombineret med den karakteristiske sky-effekt (dynamiske nuancer), der er typiske for ældet beton, giver en næsten uendelig række af muligheder for endelig finish. Niveauet for en ensartet eller mere spraglet effekt af finishen skabes i samarbejde med kunden, arkitekten eller designeren. Ligesom massiv beton kan Nuvolato Architop® behandles med farvede kemiske pletter for at opnå endnu mere originale og eksklusive belægninger.

Installation af Architop-gulv

Kontakt Surfaced a/s på info@surfaced.dk eller telefon 5614 2221 for yderligere information.

Find yderligere information om gulvbelægninger fra Surfaced her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår