Derfor vælger flere projekter at bruge verdensomspændende sanitetleverandør

Annonce – Dato 3 sep 2020

Det danske projektmarked har vist sig stadig at have bid i sig i 2020, og en ny spiller vinder lige så stille ind på listen over aktuelle badproducenter. Roca er nemlig begyndt at sætte fokus på projektmarkedet.

Roca har i Danmark bl.a. leveret til arkitektfirmaet Swecos kontordomicil i Ørestaden, hvor man blev glade for designet på The Gap-serien. ”Roca Gap blev valgt på sit design, som faldt i arkitekternes smag; Roca er i vores sortiment, fordi Roca og Laufen har samme ejerkreds”, kommenterer Projektchef Nicki Mørkeberg.

Da Roca og Laufen i 1999 fusionerede under navnet Roca Group, betød det også, at de samtidig blev verdens største producent af keramiske produkter til badeværelset. Derfor kan man, når valget falder på et Roca-produkt, være tryg ved at få samme service, som man altid har fået hos Laufen.

Roca, sanitetleverandør, In-Tank teknologi, baderumsmøbler

Stærk produktion og god værdi for pengene

Selvom valget af og til falder på designet, er det ofte tilfældet, at man vælger Rocas produkter fordi de bliver produceret i en meget høj kvalitet og at man får meget værdi for pengene. Det er noget, der nemmere lader sig gøre, grundet Rocas internationale markeders størrelse og på den måde tillader en mere effektiv skallering af produktionen.

Gennem sine mere end 100 års historie, har Roca da også sørget for at hente know-how gennem flere virksomhedsfusioner, samt sørget for hele tiden at effektiviseret produktionen med nye tiltag og vidensdeling blandt fabrikkerne rundt om i verden. Processerne er således blevet fintunet og man ser derfor i dag en yderst effektiv produktion med de bedste teknikker fra aller verdens hjørner, hvilket naturligvis kommer slutkunden til gode.

Løsninger til enhver situation

Den brede og internationale know-how betyder samtidig, at der der ikke kun er et bredt udvalg af standard-produkter, men også en sektion med mere unikke problemløsere. Der er nemlig også en stærk tradition for udvikling af idéer i Roca.

Nogle vil allerede være bekendte med Rocas In-Tank teknologi, der gør det muligt at installere toiletter uden brug af indbygninscisterner, men derudover er den væghængte toiletkombination W+W fx også en anden måde, hvorpå Roca leverer de mere specielle løsninger. Med W+W er håndvasken nemlig integreret som en del af cisternen, hvilket tillader brugeren at genbruge vandet, som ellers netop har været anvendt til at vaske hænder med – nu som en del af skyllet i stedet for.

En passion for at sanitet og vand

Roca startede i 2010 We Are Water-fonden op, for at tage et større socialt ansvar. Koncernen har altid værdsat vandets værdi som en unik og begrænset ressource, så det var et naturligt skridt at lægge fokus på netop dette. Fonden arbejder sammen med forskellige NGO’er, fonde og FNs agenturer for at sætte større fokus på FN’s 17 verdensmål og udvikle projekter i de mest udsatte regioner i verden, der er påvirket af ringe adgang til rent vand og dårlige sanitære forhold

 I dag har fonden en størrelse, hvor den varetager 54 nuværende projekter i 24 forskellige lande over hele verden og hjælper mere end 700.000 mennesker.

Besøg Roca.com

Besøg WeAreWater.org