Den letteste lertagsten på markedet

Annonce – Dato 18 maj 2017

Tagsten af skiferler er et godt alternativ, når taget skal udskiftes

Den letteste lertagsten på markedet

Den letteste lertagsten på markedet

Tagsten af skiferler er et godt alternativ, når taget skal udskiftes

Stigende antal tagrenoveringer

Ravensberger Light falstagsten er ikke en decideret nyhed i tagstensfirmaet V. Meyers sortiment, men de har fået fornyet aktualitet i forbindelse med det stigende antal tagrenoveringer, specielt af huse fra 1960’erne og 1970’erne, der skal have udskiftet Eternittaget. 

Et Ravensberger Light-tag er ganske vist tungere end et Eternittag, men firmaets beregninger viser at ca. 80 % af tagene kan klare den let forøgede vægt. Vægten er nede på 2,2 kg pr. stk. – den letteste lertagsten på markedet – hvilket giver en vægt på 27,5 kg pr. m². V.

Tilbud om dokumentation og beregninger

Meyer tilbyder, i samarbejde med en ingeniør, at udfærdige en beregning på den aktuelle spærkonstruktion, så kunden har dokumentation for, at udskiftningen er udført korrekt. I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at forstærke spærrene, vil dette blive beskrevet. Tagstenen kan anvendes ned til 10 graders taghældning med fast undertag.

Minimering af ricisi og høj brudstyrke

Ravensberger Light er produceret af 100 % ren skiferler, hvilket giver høj brudstyrke, meget lav vandoptagelse (3-4 %) og forøget levetid. Den lave fugtoptagelse er især afgørende for en meget begrænset dannelse af mos og algebelægning på tagstenen, og samtidig er risikoen for frostsprængninger minimeret væsentligt. 

Tagstenene fås i følgende varianter: Naturrød, lavarød (2), dybsort engoberet (6), grafit krystalengoberet (49) og sortglaseret (92). Tallene i parentes er glansværdier.

Der gives 40 års totalgaranti for vejrbestandighed samt 20 års suppleringsgaranti for fuld ombytning af alle leverede produkter i tilfælde af, at taget ikke længere overholder DS/EN 1304.

Nærmere oplysninger om garantierne kan findes her

Se mere på www.vmeyer.dk

Referenceprojekter fra V. MEYER A/S

Cirkelhuset

Cirkelhuset

Nybygning | Køge | 150,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke svarende til 2 bygninger i Køge med 132 lejligheder ...

Banevænget i Herlev

Banevænget i Herlev

Udv.renovering | Herlev | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Herlev med 411 lejligheder på 3 etager . Selv...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår