Den Bæredygtige & Fremtidssikre Vinduesløsning

Annonce – Dato 3 jun 2021

Aluflam, når klassisk design møder bæredygtige løsninger

Når klassisk design møder bæredygtige løsninger

Hold kulden ude med Aluflam A+Vinduet. Et innovativt og revolutionerende vinduessystem fra Aluflam, som er designet til at skabe bedre indeklima og et bedre energiregnskab - uden at det går ud over den arkitektoniske stil.

Her får I et vindue, der ikke stjæler billedet. Med sine tynde profiler og stilrene linjer skaber vinduet genskær i naturen og omgivelserne og er med til at understøtte de arkitektoniske visioner.

Et vindue, der ikke bare åbnerAluflam, Et vindue, der ikke bare åbner

Den nytænkende åbnefunktion gør det let at lufte ud og give bedre indeklima i boligen - både i almindelige rum, vådrum samt kældre, hvor behovet for udluftning er størst.

Med kun 54 mm. brede profiler inkl. karm og ramme er Aluflam A+ Vinduet designet til at maksimere lysindfaldet. Og de smalle profiler skaber illusionen af en ubrudt flade, hvor be slag og hængsler er skjulte.

Klimavenligt, funktionelt og stilrent

A+ Vinduet er af 100% aluminium og indeholder en 3 punkts-tætning, med et specialudviklet tætningsprofil som medvirker at vinduet opnår energiklasse. Dette gør A+ vinduet til den fremtidssikre løsning, når der vælges vinduer til nybyggeriet, eller når boligen skal klimarenoveres.

Skræddersyet udsigt

Når arkitekturen skal gå op i en helhed, er vinduet ikke bare et vindue. Det ved vi hos Aluflam. Derfor tilbyder vi en skræddersyet løsning, hvor vi på vores egen ISO-certificerede fabrik kan fremstille lige præcis den størrelse, med de tilvalg, som I har brug.

Danske kvalitetsvinduer og – døre gennem flere generationer

Siden 1943 har den familieejede virksomhed Aluflam produceret vinduer og døre i høj kvalitet med øje for detaljerne. Herudover har virksomheden mere end 25 års erfaring med brandsikre kon struktioner i glas og aluminium, helt fra brandklasse E15 til El 120.

Vi følger altid opgaven helt til dørs- lige fra projekteringsfasen til levering og montering af færdigt produkt. Og vi arbejder i tæt samarbejde med arkitekter, entreprenører og bygherrer for at fastholde en høj kvalitet i tråd med kundens krav og forventninger. 

- Har du et særligt ønske? Så kontakt os og hør, hvordan vi sam men kan finde den rigtige løsning til dit projekt.

Aluflam, danske kvalitetsvinduer og - døre gennem flere generationerAluflam har som den eneste vinduesproducent i Nordeuropa fuld kontrol over tilblivelsen af vinduet, dvs. egen ekstrudering af 100% genanvendeligt aluminium, miljøvenlig pulverlakering og en produktion forsynet af egne solceller. Det er jeres garanti for et bæredygtigt kvalitetsprodukt

HOVEDKONTOR

Langbjergvænget 13-15,
4000 Roskilde
Tel. +45 46 75 06 11,
info@aluflam.dk,
Aluflam.dk