DanCount kundetællersystem

Dato: 10 jan 2019

DanCount er et dansk udviklet og dansk produceret, kamerabaseret kundetællersystem. Systemet installeres i de indgange/områder, hvor kunden ønsker at vide, hvor mange personer der passerer.

Enkel installation

Installationen er meget enkel. Tælleren monteres i loftet og tilsluttes internettet via en PoE injector eller en PoE switch. En DanCount-installation kræver ikke teknikerbesøg. Al programmering og justeringer foretages online af DanCounts personale.

Adgang til data på Countweb

Efter endt installation vil kunden få tildelt et Web-login med adgangskoder efter eget ønske. Der er mulighed for at oprette flere brugere, som evt. kan få individuel rettighedstildeling.

Optimering af bemanding = mersalg

Med DanCounts kundetællersystem er der mulighed for at se de enkelte dages kundebesøg opdelt i timer, og man kan få overblik over kundeflow henover hele ugen/måneden. Når man kender mønstret for kundetilstrømningen på de enkelte ugedage, vil det være hensigtsmæssigt at tilpasse bemandingen, så de mest aktive timer bliver bedst bemandet. På den måde er der mulighed for øget salg, når man begrænser antallet af kunder, der forlader butikken igen uden at have talt med en medarbejder. Viden om, hvornår på dagen kunderne kommer til butikken, kan også give en indikation om, hvorvidt åbningstiderne er de rigtige.

Referencer:

BoConcept, IDEmøbler, Telenor, Frederiksberg Centret, Kolding Storcenter m.fl.

Yderligere information: www.dancount.dk, tlf. 7022 1234.

Firmaprofil

DanCount ApS blev grundlagt i 2000 og i 2013 overtaget af Finn Trolle, som også ejer F.T. Teknik ApS.
F.T. Teknik ApS sælger, installerer og servicerer videoovervågning.
Blandt firmaets kunder er Lolland-Bibliotekerne, Guldborgsund-Bibliotekerne, Hjortespring-centret m.fl.

Se mere på www.ftteknik.dk, tlf. 2624 1487.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår