Damixa inviterer VVS’ere til at blive medudviklere på fremtidens armaturer

Annonce – Dato 30 Apr 2019

På VVS19 inviterer Damixa ind i ”innovations-laboratoriet” og viser nye designs og intelligente armaturer.

Det er en velbevaret ”hemmelighed”, at det snart 90 år gamle vandhane-brand Damixa både udvikles og produceres i Danmark, nærmere bestemt i Odense hvor fabrikken og hovedkontoret har ligget siden 1932. Det har FM Mattsson Mora Group Danmark, der står bag Damixa, sat sig for at ændre på den forestående VVS19-messe.

90 år gamle vandhane-brand Damixa FM Mattsson Mora Groups 200m2 store messestand VVS'19

For første gang i Damixas 87-årige historie åbnes dørene til den ellers lukkede R&D-verden. En større sektion af FM Mattsson Mora Groups 200m2 store messestand er i år dedikeret til et innovations-laboratorie. Her vil Damixas danske udviklingsafdeling løfte sløret for nye, innovative produkter frisk fra 3D-printeren, vise hvordan en ny vandhane bliver til, synliggøre de skrappe kvalitets-procedurer og måske vigtigst af alt; indsamle viden og indspark fra den fremmødte fagbranche.

- Det handler om at være i tæt dialog med vores kunder og brugere med henblik på at forstå deres behov, og hvad der skaber værdi under installation eller brug i hverdagen. Kun på den måde kommer vi til at sikre, at vores fremtidige løsninger rammer plet i markedet, forklarer Henrik Egelund, udviklingschef i FM Mattsson Mora Group i Danmark, om baggrunden for at åbne op for en ellers lukket verden.

Fremtidens intelligente vandhaner fra FM MattssonVandhaner, armarturer, VVS

Fremtidens intelligente vandhaner

Et andet større område på standen er dedikeret til nye elektroniske produkter. Ikke bare almindelige berøringsfrie armaturer, men IOT-opkoblede vandhaner og brusepaneler, der udover at kunne fjernovervåges og -styres også kan rapportere vandforbrug og sende fejlalarmer.

- Når armaturerne i en bygning kan opsamle og videresende data til analyse - og selv fortælle om fejl og afvigelser - får bygningsansvarlige nye, stærke kort på hånden til at optimere driften, forklarer udviklingschef Henrik Egelund. På VVS19-messen vil der være mulighed for at se live, hvordan systemet fungerer på forskellige testlokationer, bl.a. i Købehavns Lufthavne.

Damixa inviterer VVS’ere til at blive medudviklere på fremtidens armaturer

Et væld af produktnyheder

Blandt de mange produktnyheder fra Damixa, FM Mattsson og Mora er også et større udvalg af nye armaturer og brusesystemer i spændende farver og overflader, et helt nyt system til indbygning samt Damixas nye hjælpeværktøj til installatører Damixa Pro app’en, der gør det nemt og overskueligt at finde frem til reservedele og gamle, udgåede produkter.

Mød Damixa, FM Mattsson og Mora på stand nr. C-4913 og C-4713.

Referenceprojekter fra FM Mattsson Mora Group Danmark

Odense Kommune, Skattehuset

Odense Kommune, Skattehuset

Indv.renovering | Odense Kommune | 6,0 Mio.Kr

Indv.renovering af kontorbygning svarende til 1 bygninger i Odense Kommune på...

Glostrup Boligselskab

Glostrup Boligselskab

Udv.renovering | Glostrup | 110 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 2 bygninger i Glostrup med 162 lej...

Politiskolen Afd. F

Politiskolen Afd. F

Tilbygning | Brøndby | 40,0 Mio.Kr

Tilbygning af specialskole i Brøndby på 2 etager hvor den ene etage er under ...

Valby Skole

Valby Skole

Udv.renovering | København | 10 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 4 etager . Selve byggerie...