ComFlor® Kompositdæk i stål og beton

Annonce – Dato 26 jan 2017

Til hurtig installation af sammensatte etageadskillelsessystemer

ComFlor® Kompositdæk i stål og beton

ComFlor® Kompositdæk i stål og beton

Til hurtig installation af sammensatte etageadskillelsessystemer

ComFlor® fra Tata Steel er et profileret ståldæk specielt designet til hurtig installation af etageadskillelser og til at udstyre letvægtsbygninger med lange bærevidder. Store arealer af ComFlor® kan anbringes ved hjælp af en kran, og arealer større end 400m² kan lægges af et hold per dag. Med minimalt brug af trådnet eller fiberforstærkning samt pumpebeton kan det samlede gulv lægges hurtigt derefter.

Flade sammensatte etageadskillelsesdæk

ComFlor® er det største udvalg af flade dæk, fra ComFlor® 46 helt op til ComFlor® 100, hvilket betyder, at Tata Steels produktserie giver den optimale løsning til alle anvendelser med overbjælker. Ved at dække ikke-afstivede konstruktioner fra 2,5 til 5,0 meter har hver ComFlor®-profil særlige anvendelsesfordele. De flade dæk passer til konventionelle kompositkonstruktioner, hvor selve etageadskillelsen placeres oven på topflangen af den understøttende stålbjælke.

Dybe sammensatte gulvdæk

ComFlor® 210 og ComFlor® 225 er begge designet til at blive anvendt sammen med Tata Steel Slimdek®-systemet, som anvender asymmetriske bjælker. Gulvdækket hviler på den asymmetriske bjælkes bredere bundflange.

Med typisk ikke-understøttede fag med en spændvidde op til 6 meter og afstivede fag med en spændvidde op til 9 meter giver de dybe dæk frit og åbent rum mellem bjælkerne. Dækket er indeholdt i bjælkedybden, hvilket giver en meget lav gulvzone. Udformningen af dækprofilen giver mulighed for vedligeholdelse, og hele systemet har indbygget brandbeskyttelse.

Kvalitetssikring

Tata Steel er kvalitetssikret i forhold til BS ISO 9001:2000-kvalitetssystemerne, hvilket er med til at sikre den bedste kvalitet samt nyeste designoplysninger. Tata Steel er aktivt medlem af MCRMA (Metal Cladding and Roofing Manufacturers Association), SCI (Steel Construction Institute), BCSA (British Constructional Steelwork Association) og understøtter forskning og udvikling i hele branchen.

Professionel support

Tata Steel har en professionel teknisk support, som er gratis til rådighed for alle rådgivende ingeniører og entreprenører i tilfælde af problemer med etageadskillelser med kompositløsninger.

Teknisk support er tilgængelig på tlf. 89 53 20 20.

Omfattende ComFlor®-software er også gratis tilgængelig for branchefolk, som registrerer sig på her

Yderligere information: www.tsbsnordic.dk/da, tlf. 8953 2020

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår