Climalite overdækning som komplet byggesæt

Annonce – Dato 6 Apr 2017

Nyhed fra Ingemann Components til terrasser, indkørsler og carporte

Climalite overdækning som komplet byggesæt

Nyhed fra Ingemann Components til terrasser, indkørsler og carporte

Climalite Plus 9010 er et komplet byggesæt, bestående af spær, rem, kanalplader, stolper, tagrende og nedløbsrør - lige klar til at blive monteret i forbindelse med en ydermur. Standardhældning 5 grader.

Materialer

Spær, rem og stolper er af hvid, pulverlakeret aluminium (RAL 9010), kanalplader af polycarbonat og tagrender og nedløb af PVC. Termotaget kan vaskes med en blød svamp og rigeligt vand.

Bredde: 250, 275, 300, 325 og 344 cm.

Dybde: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10 m.

Spær:

Taget består af 2 midterspær og 2 sidespær. For hver gang taget øges med 1 meter i bredden, øges antallet af midterspær med 1. Et tag på 3 x 3 m har 4 spær, idet taget består af 3 plader, der hver er ca. en meter brede. Et tag på 6 x 3 m består af 2 sidespær og 5 midterspær - i alt 7 spær.

Stolper:

Stolperne er af firkantrør i aluminium 50/100 mm i en længde á 250 cm. Stolperne afkortes i den længde, der passer til den ønskede totalhøjde. Farver Climalite taget kan fås i flere farver. Dog koster RAL-farver 15 % ekstra pr. ordre og har et opstartsgebyr på 1000.- pr. farve.

Garanti

Der ydes 10 års garanti mod gulning og pladebrud.

Klik her og læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår