Cementbaserede slidlag

Annonce – Dato 13 Aug 2020

Det er med stolthed, Areo Undergulve A/S kan præsentere deres nye tiltag: Udførelse af slidlag. Cementbaserede slidlag:
Det cementbaserede slidlag laves af cementmørtel. Slidlaget udlægges normalt i tykkelser over 60 mm og kan lægges på både terrændæk, isolering eller som færdig gulvoverflade.

Cementbaserede slidlag fra AreoNyt tiltag i Areo Undergulve

Erfaring og faglig kompetence

En blanding af faglig kompetence og erfaring sikrer kvaliteten af udlægningen. Det kræver omhyggelig positionering og arbejdsudførelse for at gulvoverfladen opnår den høje styrke og gode planhed, der kendetegner cementbaserede slidlag. Ved en omhyggelig udførelse sikres det også, at den færdige overflade fremstår uden slamlag.

Unikke blandingsforhold og tilpasset slidstyrke

Blandingen og udlægningen sker med kombinerede blande- og pumpemaskiner, og kan både udføres som mindre og større opgaver. Styrken kan varieres, således at der opnås en unik overflade, der er tilpasset ethvert behov. Eksempelvis bolig, industri, erhverv, institutioner og meget andet.

Det cementbaserede slidlag laves af cementmørtelUdførelse af slidlag

Basen er afgørende

Ved afslutningen af slidlagsudlægningen bliver gulvet slebet med en slibemaskine, der er specielt egnet til beton. Slibningen giver en meget glat overflade, der sikrer en god base til lægning af gulvbelægninger såsom Areo’s fugefri gulvbelægninger eller fliser, laminat, parket eller meget andet.

Kontakt Afdelingschef Henrik Henriksen for yderligere informationer på tlf. 5163 1874 eller på: hh@areo.dk
Ligeledes kan Salgschef i Undergulve Claus Pedersen kontaktes på tlf. 5163 1876 eller på: cp@areo.dk 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår