CBI Danmark føjer Hunton træfiberisolering til kurven

Annonce – Dato 1 okt 2020

CBI står for Cellulose Baseret Isolering, og navnet kommer af, at virksomheden siden 2009 har været leverandør af Isocell papirisolering, som er et cellulose-baseret produkt. Et produkt, hvor efterspørgslen bliver større og større år for år. Det samme er tilfældet for træfiberisolering, som også benytter biprodukter fra tømmerstokken. Norske Hunton Fiber og CBI Danmark ser derfor synergier ved et samarbejde.

 CBI Danmark føjer Hunton træfiberisolering til kurvenCBI står for Cellulose Baseret Isolering, Hunton

Et naturligt valg

direktør Per K. ThomsenDet falder direktør Per K. Thomsen meget naturligt at indgå et samarbejde med Hunton om - gennem det danske selskab Dansk Træfiberisolering - at blive dansk forhandler af deres træfiber granulat og batts: ”Det spiller rigtigt godt sammen med vores andre produkter, og det giver god mening at kunne tilbyde vores kunder hele paletten. Samtidigt har vi ekspertisen til disse materialer i virksomheden. Vi har en flok engagerede og passionerede medarbejdere, som er specialister i cellulose-baseret isolering og klimaskærmen i det hele taget - vi har både den tekniske viden og salgskapaciteten i huset. Folk vil gerne bygge bæredygtigt med så lavt et CO2 aftryk som muligt; og her er der brug for professionel vejledning, dokumentationer og beregninger. Alt sammen noget, vi tilbyder, så man er tryg ved, at alle forskrifter og standarder overholdes”.

Huntons administrerende direktør, Arne Jebsen, er glad for det nye samarbejde: ”Hunton og vores datterselskab DTI ser samarbejdet med CBI Danmark som meget positivt, og det vil styrke vores position i Danmark. CBI har stærke kompetencer og stor erfaring indenfor vores produktområde; og ikke mindst et stort netværk af isolatører. Vi ser frem til, at vi i fællesskab skal udvikle det danske marked endnu mere med bæredygtige produkter, hvor træ er udgangspunktet”.

Dag til dag-levering

CBI Danmark er lagerførende i Hunton Nativo granulat til indblæsning og Hunton Nativo træfiber batts i 45, 70, 95 og 145 mm. Derudover kan andre Hunton produkter leveres ved forespørgsel. ”En stor fordel er, at vi kan levere vores lagervarer dag til dag til de danske trælaster og dermed sikre tilgængeligheden for håndværkerne,” siger Per K. Thomsen, der allerede har sendt de første paller træfiber ud til byggebranchen. ”Og jeg glæder mig til at sende endnu flere afsted,” afslutter en tilfreds direktør, der ser frem til et godt samarbejde med norske Hunton.

Referenceprojekter fra Nviro

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Skanlux bygger hvert år ca. 25 helårsboliger på mellem 180-200 m2. Al...

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Indv.renovering | Roskilde | 20 mio.kr

Indv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyn...

Nybyggeri - Skelbæklund

Nybyggeri - Skelbæklund

Dianalund

Skelbæklund er et mix af ejerboliger, rækkehuse til leje og et seniorbofæll...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår