Bor-fri isolering til Svanemærkede boliger og DGNB-byggerier

Annonce – Dato 28 okt 2019

Foruden Isocell papirisolering er CBI Danmark A/S leverandør af det bor-frie papirisoleringsprodukt Isocell Evolution – som er godkendt til Svanemærket byggeri og samtidig Natureplus certificeret. Natureplus er den internationale sammenslutning for bæredygtige bygninger og boliger, som uvildigt bedømmer byggematerialer ud fra tests og prøvninger. Her har Isocell Evolution opnået certificering efter et testprogram, der omfatter Miljø, Sundhed og Funktion:

  • Livscyklus evaluering
  • Laboratorie tests (Indhold og emission)
  • Egnethed til brug

Isocell Evolution fra CBI Danmark er Nature Plus  certificeret og valgt af bl.a. Scandi Byg

Hvad betyder Natureplus certificeringen?

Natureplus certificeringen betyder, at Isocell Evolution hører til blandt de bedste produkter til bæredygtige byggerier: ”Det giver god mening i forhold til CBI Danmarks værdisæt, hvor vi ønsker at levere markedets mest bæredygtige løsninger – og være førstevalg hos miljøbevidste kunder”, siger direktør Per K. Thomsen.

Valgt til Scandi Bygs Svanemærkede boliger

Isocell Evolution bruges bl.a. til isolering af Scandi Bygs boliger, der er Svanemærkede og dermed opfylder en række skrappe krav: Der skal bruges miljørigtige materialer med fokus på indeklima, kvalitet og holdbarhed. Byggeriet skal være velisoleret og energieffektivt med skærpede krav til energiforbrug i forhold til lovens krav til nybyggeri. Kemiske byggeprodukter, der kan påvirke menneskers helbred negativt, må ikke bruges. Og det anvendte træ skal være fra certificerede skovbrug.

– Svanemærkningen er kendt og dokumenterer vores bæredygtige valg. Papirisolering er nu en af løsningerne i vores produkter, siger Mads Skalborg Simonsen, Scandi Byg. – Kunderne kan selv vælge isoleringsmateriale, og det tager de rigtig godt imod.

Se mere på www.cbidanmark.dk

CBI Danmark er med på Building Green i Forum, 30.-31. oktober. Mød os på stand 11.

Referenceprojekter fra Nviro

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Skanlux bygger hvert år ca. 25 helårsboliger på mellem 180-200 m2. Al...

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Indv.renovering | Roskilde | 20 mio.kr

Indv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyn...

Nybyggeri - Skelbæklund

Nybyggeri - Skelbæklund

Dianalund

Skelbæklund er et mix af ejerboliger, rækkehuse til leje og et seniorbofæll...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår