BOEN Trægulve – Det naturlige valg

Annonce – Dato 26 nov 2020

BOEN er i konstant dialog med miljøbeskyttelsesmyndigheder og organisationer og har investeret betydeligt i teknologier, som giver dem mulighed for at udnytte mere af træet. De køber kun træ fra bæredygtige skove: Så meget som 95 % kommer fra europæiske leverandører, der har omfattende genplantningsprogrammer.

BOEN Trægulve – Det naturlige valgAlle 21 og 23 mm gulve er FSC®-certificeret fra Boen

Alle 21 og 23 mm gulve er FSC®-certificeret

BOEN – oprindeligt et savværk fra 1634 - har en lang tradition for håndtering af skovens ressourcer. BOENs fabrikker overholder retningslinjerne i FSC® (Chain of Custody-system). Dialog med miljøorganisationer og offentlige myndigheder samt investeringer i ny teknologi gør det muligt for dem at reducere spild til et minimum. Udvikling af produkter som alternativ til eksotiske træarter er et andet eksempel på, at BOEN lægger vægt på miljøet. Der bliver i produktionen af lamelparket for størstedelens vedkommende brugt nåletræ, som jo er hurtigvoksende. Nåletræet udgør bund- og mellemlaget og giver gulvet større stabilitet.

Ingen afgasning

Vi tilbyder produkter, der respekterer miljøet og mennesker. Lim og overfladebehandling afgiver ikke nogen form for gas eller andre biprodukter. Alle biprodukter udnyttes Savsmuld og spåner er naturlige biprodukter, der fuldstændigt bliver brugt til opvarmning, til tørreovne og til varmt vand. Produktionsmetoderne på BOEN efterlader ingen giftige eller farlige biprodukter.

Hos BOEN tager de miljøet alvorligt!

Læs mere om miljø og certifikater her

Læs mere på BOENs sustainability report her

Yderligere information: www.boen.com, tlf. 4141 2625.

Referenceprojekter fra BOEN Danmark

LIGHTHOUSE 2.0 - AARHUS HAVN

LIGHTHOUSE 2.0 - AARHUS HAVN

Nybygning | Aarhus | 1400 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 3 bygninger i Aarhus med 395 lejlighede...

Grønttorvet

Grønttorvet

Nybygning | København | 315 mio.kr

Nybygning af logistik/distribution i København med 193 lejligheder på 7 etage...