BOEN CHALET og CHALETINO - Eksklusive egeplankegulve

Dato: 8 Dec 2020

Skab den gode stemning i rummet! Med 15 forskellige farver og karakterer findes der mange muligheder.

BOEN CHALET og CHALETINO gulve

CHALET

BOEN CHALET er eksklusive egeplanker med varierende længde (2 til 4 meter) og bredde (20 til 39,5 cm). Overfladen er rustik med forekomst af store knaster og med et livligt farvespil. Slidlaget af eg er ca. 4,5 mm tykt og mellem- og underlag er af kvalitetsgran. Hvert CHALET-gulv er unikt, idet BOENs designere tilpasser puslespillet af forskellige længder og bredder til hvert enkelt rum.

Dimensioner

Tykkelse: 20 mm
Slidlag: ca. 4,5 mm
Bredde: 200/250/300/ 350/395 mm
Længde: 2–4 m

CHALETINO

Ualmindelige faste dimensioner til ekstraordinære rum. Store rum inviterer til at blive dekoreret med ekstra store planker. CHALETINO planker er 2,75 meter lange og 30 cm brede. Det giver et roligt og eksklusivt indtryk. CHALETINO-brædderne har samme sortering som CHALET – med naturligt indslag af knaster og farvespil. CHALETINO-gulvet findes også i 15 mm, hvilket gør det lettere at installere, hvor gulvhøjden er en vigtig faktor, og forbedrer effektiviteten ved gulvvarme.

Dimensioner

Tykkelse: 15 og 20 mm
Slidlag: ca. 3,5 og 4,5 mm
Bredde: 30 cm
Længde: 2,75 meter

ekstra store gulvplanker fra Boen

Fas på alle fire sider

Både CHALET- og CHALETINO-plankerne leveres med en mikrofas på 1 mm i 45-graders vinkel på alle fire kanter. Fasen fremhæver længden og bredden af disse store planker. BOEN CHALETINO skal IKKE limes i not/fjer-forbindelsen som flydende gulv. Denne type gulv skal festes til underlaget, enten ved limning eller fastskruning. Der medfølger løse fjer som anvendes i endesamlingerne. Se overflader og farver her

Overfladebehandling

BOEN CHALET og CHALETINO er behandlet med Live Natural olie. To påføringer af denne naturolie bliver masseret ind i træværket, porerne mættes og olien tørrer og hærder på en naturlig måde. Resultatet er et gulv, som er godt beskyttet og enkelt at vedligeholde, samtidig med at træets karakter bevares. Når gulvet er lagt ned – før rummet møbleres – påføres overfladen et tyndt lag BOEN Oil Freshen Up. Daglig rengøring udføres bedst med tørre rengøringsmetoder – brug støvsuger, fejekost eller tør mobbe. Anvend ikke mikrofiberklud. BOEN anbefaler BOENs vedligeholdsprogram med BOEN Floor Soap til gulvvask og BOEN Oil Freshen Up til jævnligt vedligehold af overfladen.

BOEN CHALET og CHALETINO er behandlet med Live Natural olie

Handcraftede gulve – så rustikt, så hyggeligt

BOEN har fokus på håndværk og tradition: De høvler, reparerer og spartler sprækker og knaster med omhu og lidenskab. De skaber de helt ekstraordinære gulve, gulve som er visuelle oplevelser. Produktionen af CHALET og CHALETINO er et kapitel for sig. Det siger sig selv, at så store bredder er vanskelige at opnå, og faren for skader er stor, når slidlagene på 4,5 mm skal splittes. BOENs mest erfarne medarbejdere sikrer nøjagtighed i processen. Den efterfølgende overfladebehandling udføres tildels ved håndkraft – en kvalitetssikring i forlængelse af BOENs lange håndværkstradition. BOEN savværk ved Kristiansand blev anlagt allerede på Christian IV’s tid.

Yderligere information: www.boen.dk, tlf. 4141 2625.

Mere om produktet Chalet/ Chaletino

Chalet/ Chaletino

Ualmindelige dimensioner til ekstraordinære rum

Hovedkatalog 2018
Boen Chalet katalog

Boen Chalet katalog

Boen Chalet katalog

Læs mere

Your Style Your Floor - News 2019

Your Style Your Floor - News 2019

Nuancer af brun ligger bag inspirationen til vores nye trægulve

Læs mere

Live Pure Brochure

Live Pure Brochure

Innovative lak giver BOEN gulvet et ubehandlet look

Læs mere

Tilbehør Brochure

Tilbehør Brochure

Find detaljerne der gør dit hus komplet

Læs mere

Planks with character

Planks with character

Et udvalg af trægulve der leger med mangfoldighed

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår