BÆREDYGTIG VANDBEHANDLING TIL GRØNNE BYGGERIER

Dato: 27 Apr 2021

Moderne, klimavenlige boligprojekter skal ikke gå på kompromis med vandkvaliteten. Det er ofte derfor, at arkitekter og byggerådgivere vælger at samarbejde med LAGUR, når der skal implementeres vandbehandlingsanlæg for at slippe for kalkgener i nye boliger.

Indtænk Lagur i projekteringenModerne, klimavenlige boligprojekter skal ikke gå på kompromis med vandkvaliteten

Helt uden brug af kemi sørger LAGUR for, at beboere i nyopførte eller renoverede lejligheder, parcel- og rækkehuse, hvor der i forvejen er taget maksimalt hensyn til miljøet og beboernes helbred, får sundt, naturligt og velsmagende vand og samtidig bliver fri for kalkgener i hverdagen.

INDTÆNK LAGUR I PROJEKTERINGEN

Et LAGUR PRO anlæg til store ejendomme, bruger kun 40 watt og har 10 års garanti. LAGUR Home til parcelhuse bruger endda kun 12 Watt. Anlægget er service- og vedligeholdelsesfrit og kommer helt uden servicekontrakter og andre bindinger for kunderne, der både kan være private og boligforeninger.

LAGUR egner sig nemlig både til parcelhuse, rækkehuse og lejlighedsejendomme, og den billigste vandbehandlingsløsning opnås, når LAGUR bliver indtænkt allerede i projekteringsfasen.

LAGUR er vandtæt og kan nemt installeres på hovedvandåren i en brønd, så alle boliger i en bebyggelse på måske 50-100 rækkehuse får sundt vand uden kalkgener i kraft af samme anlæg. Tilsvarende installeres LAGUR på hovedstikket i ejendomme med lejligheder.

DOKUMENTERET EFFEKT

For at dokumentere effekten af vores anlæg får vi jævnligt uvildige, certificerede institutter til at teste vores vandbehandlingsløsning i forskellige sammenhænge. Arkitekter, rådgivere og andre professionelle i byggeriet kan rekvirere undersøgelserne hos LAGUR.

For eksempel har en uvildig test vist markant mindre kalkaflejringer på varmelegemet i en vaskemaskine, der har benyttet LAGUR-behandlet vand, end i en maskine, der har brugt ubehandlet vand.Arkitekter, rådgivere og andre professionelle i byggeriet kan rekvirere undersøgelserne hos LAGUR

ONLINE INTRODUKTION AF LAGUR

LAGUR fjerner dine kalkgener, uden at fjerne de gode mineraler. Vores anlæg omdanner kalk til pulver, som er lige til at tørre af med en klud. Dermed får du fornemmelsen af et kalkfrit hjem, uden den gode smag fra drikkevandet ændres. LAGUR Pro leveres med 10 års garanti og er vedligeholdelsesfri uden behov for serviceaftaler, påfyldning af salt og kemi.

Vil du høre mere? Har du spørgsmål? Så deltag i vores online introduktion af LAGUR

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår