Bæredygtig renovering af faldstammer og afløb er et hit

Annonce – Dato 1 nov 2018

I øjeblikket er der stor efterspørgsel på alternative renoveringsmetoder i forbindelse med at de gamle faldstammer og afløb i ejendommen er begyndt at være nedslidte. Synlige tegn på dette er brune plamager og brunt vand der løber ned ad rørene, ofte ud fra samlinger eller grenrør til stammen.

Proline-metoden

Proline Danmark ApS er markedsledende inden for rørrenovering med Proline-metoden, hvor et nyt selvbærende rør støbes inden i det gamle støbejernsrør, uden at beboere behøver at fraflytte lejligheden eller skal genhuses under renoveringen. Lejlighederne der er i berøring med den/de faldstammer, der arbejdes i, kan ikke anvende deres afløb i tidsrummet 8-18 hvor teknikerne arbejder. Toilet og køkkenvandlås demonteres som det eneste og monteres igen samme dag efter endt arbejde, således at beboerne kan anvende både toilet og øvrige afløb igen efter arbejde. Arbejdet dokumenteres med videoinspektion før, under og efter udført arbejde og afleveres til bestyrelsen sammen med Prolines drifts- og vedligeholdelsesplan. Dette betyder at der ikke er behov for bygningsarbejder, hvor man normalt vil banke gulv, vægge og loft op for at installere et nyt rørsystem.

Godkendelser

Prolines produkter er certificeret, testet og godkendt på flere institutter og overholder flere Europæiske normstandardtests.

Referencer

Proline har en lang liste af referencer over hele landet og eksisterer i 12 lande med erfaringer siden 1994, hvor det hele begyndte i Sverige.

Renovering af ventilationssystemer

Det er ikke kun faldstammer og afløb der relines/strømpefores. I større og større grad er det også ventilationsskakte, hvor samlingerne er utætte, hvilket påvirker sugeevnen i køkkener. Her anvendes en substituerende metode med indvendig afrensning, hvorefter der vælges enten en brandsikker strømpeforing eller Prolines andet reliningsprodukt, som også er brandsikker og overholder de lovmæssige krav.

Hent brochure her

Yderligere information: www.proline-group.dk, tlf. 6361 8545 eller info@proline-group.dk

Mere om produktet Faldstammer

Brochure - Proline metoden
PROLINE VISER VEJEN

PROLINE VISER VEJEN

Kvalitet, erfaring og metode

Læs mere

Relining
Strømpeforing
Brochure - Prosoc
Proline Relining System DK

Proline Relining System DK

Nye faldstammer uden udskiftning

Læs mere

Referenceprojekter fra Proline Danmark ApS

AAB afd. 50

AAB afd. 50

Udv.renovering | København | 220 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 272 lejligheder på 8 etager . S...

Relining af A/B Solhøj

Relining af A/B Solhøj

Aalborg

Andelsboligforeningen A/B Solhøj har fået renoveret træstammer, hermed er d...

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Århus

Elstedhøj 1-40. Sønderskovvej 153-163. Afdelingen omfatter to b...

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Sundby

Ejerforeningen Engsund er beliggende på Englandsvej 14-16 og Sundholmsvej 1...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår