Areo vinder fagentriprise i Operaparken - A.P. Møller Fonden

Annonce – Dato 17 Dec 2020

Hvor en almindelig, lettere kedelig og mørk parkeringskælder kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på de fleste, så er formålet med parkeringskælderen i Operaparken, at skabe en samhørighed mellem parkens lys og natur.

Ca. 10.000 m2 Areo Cardeck ID

Areo påbegynder i 2022 med at udlægge ca.10.000 m2 parkeringskælder. For det bedste resultat udfører vi arbejdet med Areo Cardeck ID - en fleksibel polyurethanbelægning, der er velegnet til parkeringsdæk med gående og kørende trafik. Det er et robust, revneoverbyggende, vandtæt og skridhæmmende system. Velegnet til både renovering og nyopførsel af parkeringshuse/kældre. Endnu en fordel med dette system er, at det er relativt hurtigt at udlægge og det kan lægges oven på en eksisterende asfaltbelægning.

CA. 10.000 M2 AREO CARDECK ID

Naturlige farver og symbiose mellem natur og praktik

Med en Areo Cardeck ID er det muligt at tilpasse farverne, så det passer til omgivelserne. Og netop denne funktion er med til at kunne skabe et udtryk, der er pænt at se på og lyser op i omgivelserne, så man undgår mørke og kedelige parkeringshuse. Det lyse udtryk betyder nemlig samtidig en øget sikkerhed og tryghed for brugerne.

Vi glæder os til samarbejdet og til at komme igang. I mellemtiden er det muligt at følge med på vores sociale medier, Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende informerer om igangværende projekter.

Og ellers kan du læse meget mere om vores produkter og ydelser på areo.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår