Areo - En sikker leverandør af gulve

Annonce – Dato 3 nov 2020

Areo er blevet valgt til at udlægge 6.500 m2 slidslagsgulv med efterfølgende topbelægning, for K.G. Hansen i Vestjylland. Gulventreprisen indeholder udførelse og opbygning af 150 mm armeret undergulve inklusiv faldopbygning. Herefter afslutter Areo Coating med en topbelægning på 9 mm Areo PU Crete Industry.

Herefter afslutter Areo Coating med en topbelægning på 9 mm Areo PU Crete Industry.

LEVERINGSPLAN

Slidlag (80 - 150 mm) Slidlag blandes og produceres af sand, cement og vand på pladsen i den aftalte C-styrke. Herefter pumper vores dygtige fagfolk, slidlagsblandingen fra vores egen Putzmeister, ind til udlægning på arealerne. Inden udlægningen, er der sat kotepunkter samt udlagt armeringsnet på gulvet, så den korrekte udlægning af slidlaget og faldopbygning opnås.

Opbygningen afsluttes med glittemaskine, til at lukke og polere overfladen, så undergulvet er klar til udlægning af den fugefrie gulvbelægning.

Egenskaber:

  • Udlægger ca. 200 m2 slidlagsgulv pr. dag med en retholt på +/- 2 mm.
  • Blandingsforholdet af slidlaget varierer altid af, hvor slidlaget skal anvendes, er det industrigulve, erhvervsgulve eller boligarealer.
  • Slidlaget kan betrædes dagen efter, og er helt tørt efter ca. 3½ uge.
  • Vores slidlagsgulve kan benyttes under alle gulvtyper (linoleum, trægulve, klinker mm.)

PU Industry

Areo PU Crete Industry er en stærk, robust polyurethanbasseret gulvbelægning bestandig over for aggressive kemikalier, høje temperaturer og tung trafik. Belægningen overholder kravene i levnedsmiddel- og mejeriindustrien. Areo PU Crete Industry er et flerkopmponentsystem specielt egnet til miljøer, der kræver høj slidstyrke og som konstant udsættes for varmt vand og damprensning. Systemet kan også anvendes i andre industrier med høje krav til kemisk og termisk resistenthed, herunder temperaturer til over 120 grader.

Egenskaber:

  • Fugefri Belægning
  • Vandtæt
  • Skridhæmmende
  • Slidstærkt
  • Høj kemikalierens

Areo Undergulve

Areo Undergulve er en lillesøster til Areo Coating. Vi udfører alt i støbte undergulve – blandt andet skumbeton, slidlag, lyddæmpende EPS-varmeplader og flydemørtel. Med et Areo undergulv sikres en længere levetid på gulvet, det mindsker risikoen for fugtskader, det styrker gulvet, giver en bedre planhed og ikke mindst, så sikrer undergulvet en bedre lyd- og varmeisolering.

ikke mindst, så sikrer undergulvet en bedre lyd- og varmeisolering

Yderligere oplysninger:

Besøg www.areo.dk.

For mere information om undergulve kontakt Claus Pedersen på Mobil: +45 51 63 18 76 eller email: cp@areo.dk For mere information om Coating kontakt Michael Hougaard på mobil +45 25 12 74 36 eller email: mh@areo.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår