FACADER

FACADER

Aluflam facader er konstrueret af smalle kuldebro isoleret aluminiumprofiler fyldt med et patenteret brandhæmmende materiale. Det fås i brandklasse E/EW/EI 30, 45, 60 og 90 med henholdsvis 30, 45, 60, 90 og 120 minutters brandbeskyttelse. Produkterne er fuldt testet og certificeret af en række NB europæiske laboratorier og EN-standarder. Alle Aluflam brandbeskyttelsesprodukter er godkendt til brug i hele EU.

Aluflams facader kan kombineres med pladedøre, glasrammedøre og skydedøre. De opfylder myndighedskravene til isolering og vindlaster. De isolerede facader kan kombineres med uklassificerede facader.

Brandbeskyttelse: Op til EI120 Vores brandruder overholder EN 12600 sikkerhedsglas standarder og har en fremragende klarhed og lyddæmpning. For større områder, kan rammerne leveres opdelt for samling på stedet. Fordelene ved vores facader omfatter:

  • Store trådefrie glasarealer
  • Ekstruderet aluminium indramning i rene, skarpe og smalle linjer
  • Mange overfladebehandlingsmuligheder
  • Tilgængeligt i enkeltvindue og flerfeltet design

AW50

AW50

SYSTEM SECTIONS

Læs mere

Relaterede produkter

DØRE

DØRE

Skydedøre og hængslede døre der passer ind overalt


GLASVÆGGE

GLASVÆGGE

Glasvægge skaber trivsel og arbejdsro


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår