A. Rindom præsenterer den langtidsholdbare nyhed

Annonce – Dato 5 maj 2020

Bæredygtigt træfiber  fra A. Rindom

Vælg et bæredygtigt undertag, der holder

Når der skal lægges et nyt tag – eller det gamle skal renoveres – har valget af undertag stor betydning. Det skal have en lang holdbarhed, så den underliggende konstruktion beskyttes mod indtrængende regn og sne i hele tagdækningens levetid, som ved tegl kan være 60 år eller mere. Samtidig skal undertaget være af et diffusionsåbent materiale, så huset kan ’ånde’. Huntonit Undertag af træfiberplader, fremstillet på den norske virksomheds fabrik i Kristianssand, opfylder disse vigtige krav – og er en solid succes i dansk byggeri, hvor importøren A. Rindom A/S har mere end 50 års erfaring med pladernes kvalitet. Nu leveres de med 30 års garanti.

30 års garanti – erfaringen viser mere

– Den nye garantiordning fra Huntonit er en ekstra tryghed, selv om den praktiske erfaring i virkeligheden er kundernes største garanti, fortæller Per Nielsen, adm. direktør for A. Rindom. – Det er afgørende, når man investerer mange penge i for eksempel et tegltag med rigtig lang levetid.

Rent træ fra certificeret skovdrift

Undertage fra Huntonit er af rent træ fra PEFC-certificeret skovdrift i det sydlige Norge. Træet skrælles/ findeles, tilsættes vand og presses til træfiberplader, der er bundet sammen af stoffet Lignin, som naturligt findes i træet. Det giver et rent produkt med en markant længere holdbarhed, hvor undertaget ikke slider sig selv i stykker, selv om huset ’arbejder’ mekanisk. Bæredygtige valg er vigtige i fremtiden, og med Huntonits beliggenhed i Kristianssand – hvor der er færgeforbindelse til Hirtshals – er også miljøbelastningen fra transport minimal i forhold til produkterfra Østeuropa eller Østen.

Yderligere information og nærmeste forhandler på www.rindom.dk

Referenceprojekter fra A. Rindom A/S

Cramo Skurbyen

Cramo Skurbyen

Nybygning | København | Uoplyst

Nybygning af metrostation i København . Selve byggeriet er påbegyndt septembe...

Jyllinge Skole

Jyllinge Skole

Udv.renovering | Roskilde | 8,0 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegynd...

Ladegårdsparken

Ladegårdsparken

Udv.renovering | Holbæk | 214,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 22 bygninger i Holbæk med 910 lejl...

Ruths Hotel

Ruths Hotel

Tilbygning | Frederikshavn | 2-5 mio.kr.

Tilbygning af hotel & restauration i Frederikshavn på 1 etager . Selve bygger...