2 bogstaver hjælper dig med at spare på vandet

Annonce – Dato 8 okt 2020

W+W fra Roca ligner ikke et traditionelt toilet – for det er det ikke

Ved første øjekast, springer den anderledes L-form på W+W stærkt i øjnene. Den danner ramme om et toiletkoncept, der. Ved første øjekast, springer den anderledes L-form på W+W stærkt i øjnene. Den danner ramme om et toiletkoncept, der involverer en bæredygtig og innovativ kombination af håndvask og toilet.
Konceptet er udviklet ud fra en idé om, at bæredygtighed, pragmatik og design sagtens kan forenes i ét produkt. I den forbindelse har den også opnået et 5-stjernet WELS-vurdering for den meget effektive anvendelse af vand, som produktet leder til.

Som en del af det innovative system, filtreres vandet fra håndvasken, så det kan genbruges til skyllet i toilettet. Sådan sparer man en masse af det vand, der ellers bare ville løbe ud.

Til lækre kontorer og desiginspirerede villaer

KÆRLIGHED TIL PLANETENDet er det L-formede design på W+W, der får konceptet til at hænge sammen på elegant vis. Det er udført af Gabriele & Oscar Buratti, der har specialiseret sig i at designe til kontorer, butikker, lejligheder og villaer. Derfor var det også naturligt for dem, at finde på noget, som passede ekstra godt ind til netop disse miljøer.


Særligt for større kontorer, hvor man ønsker at spare på vandet og samtidig fremhæve en dedikationen til et mere bæredygtigt arbejdsmiljø, er W+W bestemt en nævneværdig mulighed.
Men også for den private vandentusiast, vil det være en interessant tilføjelse til badeværelset. Det vil med stor sandsynlighed få nysgerrige kommentarer med fra gæster, der er vil høre nærmere om konceptet.

Kærlighed til planeten

Vand er en af de vigtigste resources, som vi har her på vores blå planet. Denne indstilling er grunden til, at Roca i 2010 stiftede WeAreWater-fonden – en fond som arbejder med projekter i mindre velstillede områder rundt omkring i verden, hvor de skal sikre adgang til rent vand og sanitet.

Koncepterne der udvikles ifm. WeAreWater er også med til at forme produktafdelingerne hos Roca, hvor der er et stort fokus på hele tiden at innovere badeværelsesproduktere på den ene eller den anden måde.

Roca forhandles i Danmark af Laufen Nordic A/S.

Læs mere om Roca W+W