Zink på Tag & Facade skaber spændende arkitektur med lav TCO

Annonce – Dato 19 Dec 2019

Zink på Tag & Facade skaber spændende arkitektur med lav TCO

NaverGruppen A/S repræsenterer nu elZinc i Norden

Titanzink fremstillet af elZinc® med eller uden overfladebehandlinger overgår alle kravene i den Europæiske standard norm EN 988. elZinc® har den nyeste teknik på den store fabrik der netop er opført og frembringer en bred vifte af patineringer og højkvalitets produkter. På den baggrund er elZinc på et årti vokset til den tredje største leverandør i coils og plader i verden. I zinkens moderland Frankrig ligger elZinc® endda nr. to lige efter VM zinc målt på størrelse. Med de mange gennemtestede elZinc® opsætningssystemer er der en bred vifte af kombinationsmuligheder både indenfor og udenfor bygninger.

NaverGruppen A/S repræsenterer nu elZinc i NordenKun fantasien sætter grænsen når du designer med Titan Zink fra elZinc

Zink eller rettere TitanZink er blevet brugt som tag- og facadebeklædning siden 1800-tallet. En hovedårsag til at TitanZink er brugt gennem århundrede, er holdbarheden og de æstetiske og funktionelle kvaliteter. TitanZink kan benyttes som tag- og facademateriale til mange arkitektoniske stilarter og så er det bæredygtigt.

Zink’s naturlige overflade og skiftende refleksioner gør zink til et usædvanligt alsidigt materiale. Afhængig af den tilsigtede virkning på en facade kan titanzink fra NaverGruppen både blande sig neutralt med omgivelserne eller fremhæve zinkens unikke karakter.
Zinkens fremragende formbarhed og tilpasningsevne til de opsætningssystemer der benyttes, gør zinken yderst velegnet til de mest komplekse og usædvanlige geometrier. Zinken kan monteres på facader og tage med hældning ned til 3º.

Analysen af livscyklussen for elZinc®-produkter er hjørnestenen i dette projektVi har fokus på det samlede miljøaftryk og materiale livscyklus

Det er afgørende vigtigt for at nå FN verdens målene, at byggebranchens fagfolk, foretager en evaluering af miljøbelastningen af de materialer der anvendes.

Til dette formål er der brug for en miljømæssig varedeklaration af de produkter der indgår i projekterne.

Dette ligger elZinc meget på sinde og derfor samarbejder vi med det prestigefyldte tyske Institut for Byggeri og Bæredygtighed (IBU).
Der udarbejdes løbende Miljøprodukterklæringer “EPD” på elZinc® Natural og elZinc Slate®, beregnet i overensstemmelse med de internationale standard ISO 14025.

Analysen af livscyklussen for elZinc®-produkter er hjørnestenen i dette projekt. Zink er en udbredt resurse der har mange naturlige fordele som overflade på bygninger.

elZinc´s produktive viden og topmoderne faciliteter i det nordlige Spanien opført fra 2009 og frem gør at kvaliteten langt overgår den europæiske norm EN 988

Miljømæssigt øges fordelen af et meget moderne produktionsanlæg der er har elZinc god tilgang til vand og vind energi. Også hos NaverGruppen har vi sat alt ind på at formindske co2 forbruget ved at transporterer af søvejen og dermed nedbringe udledningen med ca. 30%.

ElZinc er i kraft af ovenstående kvaliteter vokset til at være den tredje største producent i verden.

Hent mere viden på www.navergruppen.dk 

Ressourceoptimering af styring

  1. Global opvarmningspotentiale.
  2. Ozonnedbrydende potentiale.
  3. Forsuringspotentiale.

Asturiana de Laminados, S.A., producent af elZinc®, har implementeret et omfattende program til optimering af energiforbruget og reduktion af restaffald, baseret på følgende elementer:

  • En bæredygtig indkøbspolitik og placeringen af vores vigtigste leverandør af råvarer beliggende i den samme region (Asturias) som vores faciliteter sikrer minimal miljøpåvirkning fra transport.
  • Anvendelse af den nyeste generation af produktionsteknologi, der giver den mest effektive anvendelse af råmaterialer og reducerer energiforbruget yderligere.

For mere information:

Peter Duch, Direktør Navergruppen A/S
Telefon: 70201172 Email: pd@navergruppen.dk,  www.navergruppen.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår