Wiser Smart home-system

Annonce – Dato 24 jun 2021

Schneider, Smart-Home system,

Wiser Smart home-system – en nem løsning, der både gør boligen mere smart og bæredygtig.

Wiser er nok markedets nemmeste og mest brugervenlige smart home-system. Det er skalerbart, trådløst, nemt at installere og bruge – og så passer det til LK FUGA-designet.

I en klasse for sig

Med Wiser-systemet fra Lauritz Knudsen/Schneider Electric kan man med smarte funktioner og automatiseringer skabe et mere komfortabelt, trygt og bæredygtigt hjem. Systemet er baseret på - og dermed kompatibelt med komponenterne i danskernes foretrukne serie af el-materiel: LK FUGA. Wiser er egnet til alle typer private hjem og fritidshuse og skiller sig markant ud fra andre nye smart home-løsninger. Nøgleordene er en overbevisende kombination af flot design, nem installation, høj brugervenlighed, skalerbarhed, kvalitet og høj cybersikkerhed.

"Vi har lagt stor vægt på at gøre Wiser til et fleksibelt og skalerbart system. Derfor er Wiser 100 procent trådløst, så kunderne kan begynde i det små og senere udvide gradvist til hele boligen" forklarer Martin Hannibal, produktchef for Wiser i Schneider Electric Danmark.

At enhederne i Wiser passer til komponenterne i det velkendte LK FUGA-design gør, at Wiser, også når det gælder designet er i en klasse for sig:

"Wiser er nemt og hurtigt for elektrikeren at installere i eksisterende LK FUGA-produkter. Det gør en kæmpe forskel. Samtidig betyder det, at det er lige så nemt at opgradere en eksisterende bolig som det er at renovere eller bygge nyt med Wiser," siger Martin Hannibal.

Smarte funktioner i brugervenlig app

Kernen i Wiser er en gateway, som med sit elegante og diskrete design er nem at finde en plads til i hjemmet. Gateway'en kommunikerer trådløst med de enkelte Wiser-komponenter via ZigBee 3.0-protokollen - og via hjemmets WiFi med Wiser smartphone app'en, som er brugernes indgang til den nemme og intuitive betjening.

I app'en kan brugerne styre lys, sensorer, elektrisk solafskærmning og definere en lang række smarte, automatiske styringer, der både gør hjemmet mere komfortabelt og ikke mindst mere energivenligt, så fx lyset ikke står unødigt tændt, fordi nogen har glemt at slukke for det.

Schneider, smarte funktioner i brugervenlig app

En mere tryg hverdag

Han tilføjer, at Wiser også byder på en række funktioner, som gør hverdagen mere tryg for beboerne:

"Vi har fx et indendørs kamera til overvågning og en række særlige sensorer, som kan registrere bevægelse, om et vindue eller en dør bliver åbnet eller om der fx er opstået en vandlækage i hjemmet."

Som noget helt unikt kan nogle af de smarte komponenter i Wiser også bruges til mindre "stand alone-opgraderinger" i hjemmet, helt uden Wiser gateway og app.

Nyheder til sortimentet: Kamera og PIR-sensorer

Wiser er et system, der hele tiden udvides med nye enheder og funktioner. Det indendørs IP-kamera og 2 x PIR-sensorer er netop lanceret, så lige nu består sortimentet af:

 • Gateway
 • App
 • Lysstyrings-komponenter
 • Jalousistyring
 • Batteritryk
 • Dør- og vinduekontaktsæt
 • PIR-sensor
 • Vandlækage-sensor
 • Fugt- og temperatur-sensor
 • Indendørs IP kamera
 • 2 PIR-sensorer med hhv. relæ og dimmer

I løbet af 2. halvår af 2021 bliver Wiser endnu smartere med tilføjelsen af en smart stikkontakt, udendørs kamera, varmestyring og energiovervågning.

Bliv endnu klogere på Wiser og se de mange muligheder med fremtidens smart home-system her