Wiser™ - Nyt smart home-løsning fra Schneider Electric

Annonce – Dato 6 Apr 2021

Wiser (TM) - Nyt smart home-løsning fra Schneider Electric

Det skorter ikke på produkter og komponenter, som kan gøre vores hjem mere intelligente med henblik på at øge komforten, sikkerheden og hjælpe med at spare på energien. Men hidtil har danskerne typisk kun haft to valgmuligheder:

Enten at købe forskellige elektroniske komponenter til gør det selv-installation og -opsætning- med de udfordringer og begrænsninger, det naturligt giver. Eller at investere i et komplet system, som er komplekst at installere og derfor er mest egnet til nybyggeri og omfattende renoveringer.

Nu er der en tredje mulighed: Wiser fra Lauritz Knudsen/Schneider Electric, som er baseret på og kompatibelt med komponenterne i danskernes foretrukne serie af el-materiel: LK FUGA.

I en klasse for sig

Wiser er egnet til alle typer private hjem og fritidshuse og skiller sig markant ud fra andre nye smart home-løsninger. Nøgleordene er en overbevisende kombination af flot design, nem installation, høj brugervenlighed, skalerbarhed, kvalitet og høj cybersikkerhed.

"Vi har lagt stor vægt på at gøre Wiser til et fleksibelt og skalerbart system. Derfor er Wiser 100 procent trådløst, så kunderne kan begynde i det små og senere udvide gradvist til hele boligen" forklarer Martin Hannibal, produktchef for Wiser i Schneider Electric Danmark.

At enhederne i Wiser passer til komponenterne i det velkendte LK FUGA-design gør, at Wiser, også når det gælder designet er i en klasse for sig:

"Wiser er nemt og hurtigt for elektrikeren at installere i eksisterende LK FUGA-produkter. Det gør en kæmpe forskel. Samtidig betyder det, at det er lige så nemt at opgradere en eksisterende bolig som det er at renovere eller bygge nyt med Wiser," siger Martin Hannibal.

Wiser er egnet til alle typer private hjem og fritidshuse og skiller sig markant ud fra andre nye smart home-løsninger

Diskret gateway - brugervenlig app

Kernen i Wiser er en gateway, som med sit elegante og diskrete design er nem at finde en plads til i hjemmet. Gateway'en kommunikerer trådløst med de enkelte Wiser-komponenter via ZigBee 3.0-protokollen - og via hjemmets WiFi med Wiser smartphone app'en, som er brugernes indgang til den nemme og intuitive betjening.

I app'en kan brugerne styre lys, sensorer og elektriske gardiner/persienner - og ikke mindst definere en lang række smarte, automatiske styringer:

"For eksempel kan man i app'en indstille, at lyset skal tænde automatisk på et bestemt tidspunkt hver morgen, samtidig med at gardinerne i soveværelset bliver trukket fra," forklarer Martin Hannibal.

En mere tryg hverdag

Han tilføjer, at Wiser også byder på en række sikkerhedsfunktioner, som gør hverdagen mere tryg for beboerne: "Vi har udviklet en række særlige sensorer, som kan registrere bevægelse, om et vindue eller en dør bliver åbnet, om der er opstået en vandlækage og hvad temperaturen og luftfugtigheden er i hjemmet."

Som noget helt unikt kan de smarte komponenter i Wiser også bruges til mindre "stand alone-opgraderinger" i hjemmet, helt uden Wiser gateway og app.

Tilgængeligt nu:

Wiser er tilgængelig hos grossisterne nu. I første omgang består sortimentet af:

  • Gateway
  • App til smartphone
  • Lysstyring
  • Jalousistyring
  • Batteritryk
  • Sensorer

Sortimentet bliver udvidet løbende, og i løbet af 2021 bliver Wiser endnu smartere med tilføjelsen af temperaturstyring, energiovervågning, indendørs IP-kamera og smarte kontakter

Bliv klogere på Wiser og se de mange muligheder med fremtidens smart home-løsning fra Schneider Electric her