Visuel, akustisk og temperaturkomfort i ét system - Klimalofter

Annonce – Dato 14 sep 2021

PareauLux-systemet er et klimaloftspanel, som er unikt på markedet på grund af dets store kapacitet og talrige designmuligheder. Med dette system kan man opnå 80 % højere kapacitet end med et standard-klimaloft, når det anvendes i bygninger med en masse udefrakommende varmeindflydelse eller stor indvendig varmebelastning. Desuden giver panelets overfladelag uovertruffen designfrihed til arkitekterne.

PareauLux-systemet er et klimaloftspanel er er unikt

Materialer

Man kan vælge mellem filt, træ, aluminium, stål eller en kombination. Desuden kan for eksempel panelafstanden også justeres, ligesom farven på loftet. Dette giver ikke blot et smukt og holdbart slutresultat for brugeren, det er også specielt komfortabelt med hensyn til klima og akustik.

Udviklingssamarbejde

PareauLux klimaloftspaneler blev skabt i et samarbejde mellem to af de mest kendte virksomheder inden for (klima-)loftsindustrien:

Hunter Douglas for det enestående design og brug af materialer i panelerne, og
Inteco for det innovative klimasystem med ekstrem høj kølekapacitet.

Med dette produkt er man sikret en komfortoplevelse i ordets bredeste forstand.

Drift

Dette loft ser ikke bare fantastisk ud rent æstetisk, men gemmer også på et genialt kølesystem, forklarer Ton Fens, Salgsdirektør hos Inteco:

Klimaelementet over panelerne er unikt. Den varme luft trænger op mellem panelerne til klimaelementet og bliver afkølet der. Den kølige luft synker så ned igen og skaber en ”rullende bevægelse”. Varmevekslingen finder sted gennem en kombination af udstråling og konvektion, der føles meget behagelig. Med klimalofter bestemmes luftforsyningen på basis af behovet for frisk luft og ikke den krævede kølekapacitet. Luftcirkulationen i rummet er derfor lavere end ved konvektionssystemer, og risikoen for træk er minimal. Desuden kan temperaturen justeres for hvert rum eller kontrolområde. Kort sagt: et komfortabelt arbejdsklima”.

De tre PareauLux-systemer - Filt, træ eller aluminum/stål:

PareauLux® - Heartfelt

Et modulopbygget, lineært filtpanel, fremstillet af uvævede termoformede PES-fibre. Filtpanelerne fås i syv gråtoner og fem jordfarver og giver designerne mange muligheder. Det modulopbyggede system muliggør uendelige variationer med panelstørrelse, bredde af samlinger, monteringshøjde og farve. De fremragende absorptionsværdier(aw) i dette klimaloft er på mellem 0.45 (modul 100) og 0.70 (modul 50).

Flere oplysninger om Heartfelt®

Projekt-case - AFAS Experience Center

Pareaulux - HEARTFELT

PareauLux® - Wooden grill

En ideel løsning med et naturligt udseende. Produktets fleksibilitet sikrer en komplet designfrihed. Kernen i panelerne består af MDF-behandlet massivt træ (ESW) med et dekorativt lag oven på af finer, melamindekoration eller en RAL-farve på de tre synlige sider. På grund af den dimensionelle stabilitet i ESW, er der en masse frihed i bredde- og tykkelsesdimensionerne i panelerne.

Yderligere oplysninger om Wooden grill

Pareaulux - WODDEN GRILL

PareauLux® - 30BD

PareauLux 30-BD passer ind i et elegant og tidløst interiør, og denne produktgruppe tilbyder også et interval af designmuligheder. For eksempel fås systemet i en stål- eller aluminiums-udgave og interessante visuelle effekter er mulige, for eksempel radiale og diagonale mønstre, overfladebehandlinger, farver og kurver.

Yderligere oplysninger 30BD

Projekt-case - Corpac-house

Projekt-case - Katreinetoren

Pareaulux 30BD

Firmaprofil

Inteco Climate Ceilings har leveret klimalofter til førende projekter i Danmark og i udlandet i mere end 25 år. KMD i Ballerup, NDI Brørup, Nordea Bank, Microsoft Lyngby (CPH), og DCPT Århus er eksempler på projekter, som Inteco har leveret klimalofter til.

Ved at bruge deres egne R&D-, ingeniør-, produktions- og samleafdelinger, kan Inteco udføre hvert projekt som et bestilt projekt. Intecos motto er ikke uden grund: Komfort uden kompromis. Bed om en inspirerende demonstration af Intecos lofter her, helt uforpligtende.

Yderligere information: Inteco.dk, tlf. +31(0)6 528 741 36, E-mail: info@inteco.dk

Mere om produktet Klimalofter lameller

Klimalofter lameller

Visuel, akustisk og termisk komfort i et system

PareauLux® - Heartfelt®

PareauLux® - Heartfelt®

Endeløs variation, optimalt indeklima

Læs mere

PareauLux® - Træ lameller

PareauLux® - Træ lameller

Komplet designfrihed, naturlig komfort

Læs mere

PareauLux® - 30BD

PareauLux® - 30BD

Tidløst design, ultimativ komfort, ekstrem kølekapacitet

Læs mere

PareauLux Klimalofter brochure

PareauLux Klimalofter brochure

PareauLux® - Heartfelt®

Læs mere

PareauLux Linear Climate Ceilings - Inteco & Hunter Douglas
PareauLux Linear Climate Ceilings Projectvideo - Inteco & Hunter Douglas

Referenceprojekter fra Inteco climate ceilings

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nordea Ørestad - Nyt hovedsæde

Nybygning | København S | 900 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 7 etager . Selve byggeriet er påbeg...

KMD i Ballerup

KMD i Ballerup

Ballerup

KMD-kontoret i Ballerup er blevet totalrenoveret af et team af Kullegaard som...

Kanalvejs-projekt - Microsoft

Kanalvejs-projekt - Microsoft

Nybygning | Lyngby | 450 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Lyngby-Taarbæk på 7 etager . Selve byggeriet er ...