Vindstop pladeprodukter

Dato: 14 Feb 2019

Gennem det seneste år har Breinholm Gruppen intensiveret sit samarbejde med IPB om import af vindstopplader til det danske marked. IPB er en belgisk producent af materialer/produkter af ekstruderet plast. Virksomheden er blandt de førende på det europæiske marked, og i samarbejde med Breinholm Gruppen producerer de nu vindstopplader, der er tilpasset de danske forhold og reglerne indenfor byggebranchen.

Vindstop pladeprodukter, Breinholm Gruppen tager markedsandele

Special design

IPB Vindstoppladerne kan designes specifikt til hver kunde. Alle kunderne kan vælge mellem mange forskellige egenskaber og design, det er kun fantasien, der sætter grænser. Egenskaber Blandt de mest bemærkelsesværdige og efterspurgte egenskaber er:

  • UV-bestandige
  • Antistatiske
  • Mikroperforerede
  • Designtilpassede
  • Flammehæmmende
  • 3 x 50 mm unikt ombuk
  • Størrelsestilpasning

Opgavetilpasning

Pladerne kan også bestilles i lige præcis den farve, logo, design, tykkelse og ikke mindst størrelse, som kunderne ønsker. Det er endvidere muligt at bestemme bredde, højde og placering af bukkelinjer. Det gør arbejdet meget nemmere for brugeren, at pladen passer til opgaven og det sparer meget tid, at tilskæring og anden tilpasning ikke er nødvendig.

Windstoppladen pladen til nybyggeri er sort med eget produkt-logoIsolatørpladen, når isolatører efterisolerer et loft, øger de ofte isoleringstykkelsen Breinholm Gruppen importerer specialdesignede plader, designet efter kundeønske

Andre pladeprodukter

Breinholm Gruppen importerer specialdesignede plader, designet efter kundeønske, men også standard plader, der er designet på baggrund af de erfaringer, man har man isolatørers ønsker, behov og krav. De to mest populære vindstopplader er deres windstop-plade, der især er egnet til nybyggeri og til projekter, hvor der er gode adgangsforhold til taget/loftet og deres isolatørplade, der primært bruges ved efterisoleringer.

Windstoppladen

Standard-pladen til nybyggeri er sort med eget produkt-logo. Specifikationerne er tilpasset den oftest anvendte størrelse og tykkelse, med tilsvarende bukkelinjer. Denne plade kan klare de fleste behov ved nybyggeri. Forhandles især til kunder, der ikke lægger vægt på at få deres eget logo på pladen.

Isolatørpladen

Når isolatører efterisolerer et loft, øger de ofte isoleringstykkelsen med op til 400 mm. I disse tilfælde er det nødvendigt at etablere ekstra afgrænsning for at sikre, at isolering forbliver hvor den skal. Vindstopplader er en effektiv og økonomisk løsning, der er nemmere, hurtigere og billigere for isolatøren at sætte op end andre alternativer, som fx OSB- eller træfiner-plader.

CE-mærkning

Da der ikke eksisterer en harmoniseret standard ift. vindstopplader, er der ikke krav til at vindstopplader skal være CE-mærkede. Hvis man ønsker et CE-mærket produkt, er der to muligheder:

  • At bestille den CE-mærkede plade, der allerede fremstilles af IPB, omend mulighederne for special-design er begrænsede.
  • At bestille en CE-mærkning af special-designede plader kan også lade sig gøre, det kræver blot lidt mere tid og ressourcer.

Læs mere om IPB her

Læs mere om BG vindstoppladen her

Læs mere om Windstoppladen her og her

Mere om produktet Windstop

Windstop

Det unikke ombuk er nemt og arbejde med og giver en meget mere stabil opsætning

Teknisk datablad
Sikkerhedsdatablad

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår