Vidar Teglspån kommer nu også til Sverige

Annonce – Dato 21 sep 2021

Side Bygget stod færdig i 2012 som en del af Litteraturhuset i Fredrikstad. De oprindelige træfacader var begyndt at ældes på en forholdsvis uheldig måde, og det var ønsket at finde et alternative som ville spille videre på bygningens karakter.

Komproment, teglspån

"Teglspånen fra Komproment er valgt ud fra forskellige forudsætninger; et lille format som passer bygningens detaljering, form og størrelse; farvespillet, som leger med lyset i løbet af dagen og året - samt tilpasning til omkringliggende bygninger som består af både tegl- og træfacader i forskellige farver og nuancer." - Griff Arkitekter.

VIDAR teglspån er et rustikt facadesystem i tegl. VIDAR teglspån er produceret af Westerwald ler, noget af verdens bedste ler-råmateriale. Efter brændingen ad VIDAR teglspån opstår der en smuk diversitet i farvespillet i hver enkelt farve.

Komproment, VIDAR teglspånKomproment, systemløsning

VIDAR er rustik med variationer i strukturen. Designet af Vidar gør at teglspånen får en side der er rustik, samt en side der er rillet, hvilket skaber uendelige udtryk til den enkelte løsning. VIDAR teglspån er certificeret med sølv under CRADLE TO CRADLE. VIDAR teglspån kan leveres som en systemløsning med et færdigt montagesystem, med 100% uorganisk materiale.

Arkitekt: Griff Arkitektur
Entreprenør: Fredriksborg Eiendom

Mere om produktet Facade - Vidar

Facade - Vidar

Ceramic og teglspån

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår