Victaulic StrengThin™ 100: Mere sikkert, hurtigere og lettere at installere

Dato: 16 maj 2019

Victaulic, verdens førende producent af mekaniske rørsamlingssystemer, er glad for at præsentere det første og eneste rillede rørsamlingssystem: StrengThin 100-systemet er udelukkende beregnet til brug sammen med tyndvæggede (2 og 3 mm) 304/316 rør i rustfrit stål.

Victaulic StrengThin™ 100: Mere sikkert, hurtigere og lettere at installereSystemet for tyndvæggede rørsystemer i rustfrit stål

Det tyndvæggede rørsamlingssystem er en praktisk løsning til europæiske byggemarkeder og særligt til systemer, der håndterer koldt vand, afkøling, luft og drikkevand. Det øger effektiviteten ved materielhåndtering på stedet og mindsker omkostningerne ud fra en samlet installationsbetragtning.

Men svejsning af tynde vægge i rustfrit stål er ikke helt ufarligt. Overophedning af røret og behovet for kemikalier til at bejdse og passivere røret for at genoprette dets korrosionsbestandighed er blot nogle af de udfordringer, der er forbundet med svejseprocessen. For at håndtere disse brancherelevante udfordringer har Victaulic lyttet til sine kunder og udviklet StrengThin 100-systemet, den eneste rillede mekaniske løsning til samling af tyndvæggede rør i rustfrit stål.

”StrengThin 100-systemet vil revolutionere tyndvæggede rørsamlingssystemer”, udtaler Morten Hanssen, Victaulic Salgsingeniør Danmark. ”Det er fortsat fordelagtigt for entreprenører at bruge tyndvæggede rør i rustfrit stål til deres mekaniske systemer, og oven i købet uden de risici, der er forbundet med svejsning”.

StrengThin 100-systemet består af en galvaniseret fast kobling, som er udstyret med Victaulics installation-ready™ teknologi. Koblingen er vurderet til at tåle op til 16 bar og er egnet til temperaturer fra -34°C til +121°C. Resten af systemet omfatter en komplet serie af letvægtsfittings og -ventiler i rustfrit stål.

Systemet bruger også en helt ny rille profil, som sikrer sammenkobling uden risiko for, at røret udvider sig. Systemet er lancerede på markedet, og kan fås i størrelserne fra DN50 til DN150 til 304/316 rør med godstykkelse på 2 mm samt i størrelser mellem DN200 og DN300 for rør med godstykkelse på 3 mm.

De der er interesserede i at vide mere om Victaulic eller i at tale med en af virksomhedens brancheeksperter kan møde teamet på 2019-udgaven af VVS’19-messen fra d. 8.–10. maj, stand 4901, Hal C.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår