Victaulic StrengThin™ 100: Mere sikkert, hurtigere og lettere at installere

Dato: 16 maj 2019

Victaulic, verdens førende producent af mekaniske rørsamlingssystemer, er glad for at præsentere det første og eneste rillede rørsamlingssystem: StrengThin 100-systemet er udelukkende beregnet til brug sammen med tyndvæggede (2 og 3 mm) 304/316 rør i rustfrit stål.

Victaulic StrengThin™ 100: Mere sikkert, hurtigere og lettere at installereSystemet for tyndvæggede rørsystemer i rustfrit stål

Det tyndvæggede rørsamlingssystem er en praktisk løsning til europæiske byggemarkeder og særligt til systemer, der håndterer koldt vand, afkøling, luft og drikkevand. Det øger effektiviteten ved materielhåndtering på stedet og mindsker omkostningerne ud fra en samlet installationsbetragtning.

Men svejsning af tynde vægge i rustfrit stål er ikke helt ufarligt. Overophedning af røret og behovet for kemikalier til at bejdse og passivere røret for at genoprette dets korrosionsbestandighed er blot nogle af de udfordringer, der er forbundet med svejseprocessen. For at håndtere disse brancherelevante udfordringer har Victaulic lyttet til sine kunder og udviklet StrengThin 100-systemet, den eneste rillede mekaniske løsning til samling af tyndvæggede rør i rustfrit stål.

”StrengThin 100-systemet vil revolutionere tyndvæggede rørsamlingssystemer”, udtaler Morten Hanssen, Victaulic Salgsingeniør Danmark. ”Det er fortsat fordelagtigt for entreprenører at bruge tyndvæggede rør i rustfrit stål til deres mekaniske systemer, og oven i købet uden de risici, der er forbundet med svejsning”.

StrengThin 100-systemet består af en galvaniseret fast kobling, som er udstyret med Victaulics installation-ready™ teknologi. Koblingen er vurderet til at tåle op til 16 bar og er egnet til temperaturer fra -34°C til +121°C. Resten af systemet omfatter en komplet serie af letvægtsfittings og -ventiler i rustfrit stål.

Systemet bruger også en helt ny rille profil, som sikrer sammenkobling uden risiko for, at røret udvider sig. Systemet er lancerede på markedet, og kan fås i størrelserne fra DN50 til DN150 til 304/316 rør med godstykkelse på 2 mm samt i størrelser mellem DN200 og DN300 for rør med godstykkelse på 3 mm.

De der er interesserede i at vide mere om Victaulic eller i at tale med en af virksomhedens brancheeksperter kan møde teamet på 2019-udgaven af VVS’19-messen fra d. 8.–10. maj, stand 4901, Hal C.

Mere om produktet Strengthin 100 System

Strengthin 100 System

The industry's first grooved mechanical piping system to perform up to 16 bar on thin wall stainless steel pipe

Få en demo her
Victaulic Style E497

Victaulic Style E497

StrengThin™ 100 Rigid Coupling Animation

Læs mere

Referenceprojekter fra Victaulic

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygning | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel & restauration i København med 800 lejligheder på 24 etage...

Nynas Neste Refinery

Nynas Neste Refinery

Nynäshamn

Nynas AB is a world-leading manufacturer of naphthenic specialty oils and b...

TÄBY HEALTHCARE CENTER

TÄBY HEALTHCARE CENTER

Stockholm

The Taby Healthcare Center in Sweden needed an innovative solution to retro...

HAJEN

HAJEN

MÖLNDAL

Peab, one of the Nordic region's leading construction and civil contractors...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår