Vi er mere end BARE låsesmede!

Annonce – Dato 24 jan 2023

Det vil sige at vi udfører adgangskontrol, alarm, videoovervågning, mekaniske låsesystemer, elektro-mekaniske låsesystemer, gittersikring, sikkerhedsdøre samt dørtelefoner.

 A/H Låsemontage ApS er totalleverandør inden for sikring og beslag

Alt i beslag

Udover ovenstående sikringspakke hjælper vi også med alt i beslag til døre, såsom dørgreb, cylinderbesætning, dørlukkere, dørautomatikker og nødbesætning. Vi har også egne tømrere og elektrikere ansat og kan derfor også klare dørmontagesager m.m.

Vi har egen projektafdeling og er derfor også gearet til de helt store og tunge opgaver.

Rådgivning

Vi udfører professionel rådgivning til bygherre, ingeniører, arkitekter, viceværter, private og lignende.
Så tag os med fra start, eksempelvis ved et byggeprojekt, og spar tid og penge samt få det rigtige produkt leveret og monteret første gang. Vi følger projektet tæt fra start til slut, så du undgår ubehagelige overraskelser.
Kort fortalt tilbyder vi alt i sikring og tilbehør.

 A/H Låsemontage ApS er totalleverandør inden for sikring og beslag

Her er et udvalg af de produkter vi anvender:

Opgavetype | Produkter og producenter

Alarm (AIA) | NOX, SPC, Jablotron, AJAX 
Adgangskontrol (ADK) | NOX, Salto, ACT, Scantron, iLOQ, Assa Abloy, Simon Voss
Videoovervågning (TVO) | Provision, Dahau, Hikvision 
Låsesystem | Evva, Assa Abloy, Ruko, Abus, Medeco, iLOQ
Besætning | Dorma, Randi, Assa Abloy, Eco schulte

Reference - Renoveringsprojekt i Strandgade, Kbh. med NOX ADK

Valget faldt på NOX, og med os som leverandør!

Vi er rigtig stolte af at være med på dette store renoveringsprojekt, hvor en ny lejer flytter ind. Den nye lejer kræver højeste sikringsniveau, og der skal installeres ikke mindre end 60 online ADK-enheder. I større og komplekse bygninger kan det være svært, at have det fulde overblik over hvem der kommer og går. Men denne opgave kan vi og NOX hjælpe med at løse. Systemet kan holde styr på individuelle adgangskoder, adgangstidspunkter og meget mere. Kort sagt kan systemet sammensættes til alle individuelle behov.

Med NOX er der mange muligheder i forhold til integration med alarm (AIA), videoovervågning (TVO), AD integration, grafisk brugerflade, App-løsning og booking.

 A/H Låsemontage ApS, sikring og beslag

Rådgivning, vejledning og produktinformation

Skulle du/I selv stå med en opgave der kræver lidt teknisk indsigt, så hjælper vi hellere end gerne. Det kræver blot at der tages kontakt til os.

Yderligere information: https://www.facebook.com/ah.laasemontage og ah-laasemontage.dk/, tlf. 36 70 60 30, projekt@ah-laase.dk