Vedligeholdelsesfrit Rottestop fra dansk virksomhed

Dato: 31 okt 2019

Den Danske virksomhed Cantt har udviklet rottestoppet Ratstop100, som er nemt og hurtigt at monterer og samtidig skal du ikke bruge penge på vedligeholdelse, når det først er monteret.

Vedligeholdelsesfrit Rottestop fra dansk virksomhed Cantt

Den danske familieejede virksomhed Cantt Aps producerer Ratstop 100, som er et simpelt rottestop der kan monteres i faldstammer eller bag toilet. Produktet er VA godkendt og Kan monteres i alle Ø 110 mm muffer, bag toilettet og i de gamle støbejernsfaldstammer. Ratstop100 er monteret mange steder i Dannmark i bl.a. etageejendomme og offentlige institutioner. På Skejby Hospital valgte de også Ratstop 100 og som Dannie Andersen fra Wicotec-Kirkebjerg udtaler
”Det var vigtigt for bygherre at få installeret et VA godkendt produkt, som sikrer, at der helt sikkert ikke kommer Rotter ind til de meget følsomme patienter. Samtidig er den vedligeholdelsesfri, hvilket også var årsagen til, at valget faldt på Ratstop100".

Ratstop 100 er selvrensende og derfor vedligeholdelsesfritIngen unødige udgifter til service

Ratstop 100 er selvrensende og derfor vedligeholdelsesfrit. De rustfri fjederstål pigge, udvider sig ved toiletskyl og renser dermed sig selv hver gang der er et toiletskyl. Det betyder at kunden undgår at skulle bruge penge på årlige servicebesøg, der kan løbe op i rigtig mange penge over 10 år. ”Vi har nu været i gang i 5 år med Ratstop100 og vi har endnu ikke haft en reklamationssag, hvilket bekræfter, at produktet virker som det skal” Udtaler Tonny Christensen fra Cannt. Tonny har arbejdet med rotteproblemer i København i mere end 30 år, så han ved hvad han taler om.

Rotter kan bære på mere end 55 sygdomme

Rotter er et stort problem i Danmark og de er desværre kommet for at blive. Rotter er ikke bare nogen ubehagelige gnavere, der kan forvolde store skader i dit hjem – de er også i stand til at smitte mennesker med bakterier og vira, der kan medføre alvorlige sygdomme og i værste fald døden. På verdensplan er rotter faktisk den største trussel, når det gælder overførsel af sygdomme. (Kilde TV2)

Rotter er meget nysgerrige og søger ind i ejendomme efter mad og varme. Heldigvis kan du sikre dig med et effektivt rottestop og så er der ikke noget at være bekymret for.

Ratstop 100 kan købes hos alle større grossister i Danmark og hvis du ønsker at vide mere om produktet så gå ind på www.cantt.dk. Her kan du også se montagevideoer og meget andet.

Mere om produktet Rottestop i faldstammer

Rottestop i faldstammer

Simpel og holdbar konstruktion, som giver beskyttelse mod rotter

Cantt brochure

Cantt brochure

Ratstop 100 - en simpel og holdbar konstruktion

Læs mere

Montering i PVC rør

Montering i PVC rør

Monteringsvejledning

Læs mere

Montering i faldstamme

Montering i faldstamme

Monteringsvejledning

Læs mere

Montering i WC

Montering i WC

Monteringsvejledning

Læs mere

Cantt video
Cantt - rottestop 100

Cantt - rottestop 100

Ratstop100 er en effektiv løsning mod rotter i hjemmet

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår