Vedligeholdelse af grønne arealer

Dato: 8 Apr 2021

Når der skal vælges udstyr til vedligeholdelse af grønne arealer, vejrabatter eller rekreative områder, så er Spearhead det professionelle valg. Med over 30 års erfaring, udvikling og fokus på disse områder overalt i verden har Spearhead helt sikkert en maskine, som passer til jeres behov.

Spearhead rotorklippere, armklippere og have/parkklippere sætter standarden

Udstyr til professionelle

Spearhead tilbyder et bredt udvalg af armklippere til professionelle fra 3,2 meters rækkevidde op til 8,9 meter. Til armklipperne findes et stort udvalg af redskaber – slaglehoveder, grensave, hækkeklippere, grøfterensere m.m.
Til den årlige vedligeholdelse af større grønne arealer findes den velkendte Multicut rotorklipper, som i 2021 runder 20 år – dvs. 20 års erfaring i markedet. Den fås fra 1,6 til 8,2 meters klippebredde.

Vedligeholdelse af grønne arealer

Effektiv og miljøbevidst klipning af rekreative områder

Rollicut er en klipper med tre klippeenheder designet til klipning af grønne områder, der giver et flot resultat i græshøjder på op til 20 mm. Den er velegnet til parker, golfbaner, frugtplantager, boldbaner og er det perfekte valg til montering på små traktorer.
Med klippebredde på 5 og 6 meter, høj arbejdshastighed og lavt brændstofforbrug kan store arealer vedligeholdes effektivt og på en miljøbevidst måde.

Kontakt din lokale forhandler, hvis du ønsker at høre mere om Spearhead-produkterne eller ønsker at se maskinerne i drift.

Nedenfor ser du et danmarkskort over forhandlere

Med klippebredde på 5 og 6 meter, høj arbejdshastighed og lavt brændstofforbrug kan store arealer vedligeholdes effektivt og på en miljøbevidst måde

FIND DIN LOKALE SPEARHEAD-forhandler

Yderligere information: DanishAgro.dk, tlf. 4343 0100.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår