Varmlufttæpper til ethvert formål

Dato: 9 Aug 2018

Førstehåndsindtrykket er afgørende, når kunderne træder ind i en forretning. Hvis komforten ikke er i orden, er der sandsynlighed for, at kunden køber noget mindre. Med et Stavoklima varmlufttæppe fra Helge Frandsen A/S er man sikker på at minimere gener fra træk og kulde. Helge Frandsen A/S præsenterer et bredt program af varmlufttæpper, som kan anvendes ved de fleste indgangspartier og porte, som fx ved banker, butikker, hoteller, lager- og produktionshaller m.v.

Program

Helge Frandsen A/S leverer varmlufttæpper i 3 kategorier:

Standard
Lufttæpper som kan anvendes ved de fleste behov. Mulighed for indbygning. Kan også levere som stående model.

Industri
Anvendes fx i produktions- eller lagerhaller, hvor der primært lægges vægt på ydelse frem for design. Kan også leveres som stående model.

Design
Varmlufttæpper som bl.a. kan anvendes ved karruseldøre og automatiske døre.

Design modeller:

Arcus Air - Arcus tæppet er et lodret varmlufttæppe, som er beregnet til svingdøre. Med den meget lave profil og ergonomiske former tager Arcus Air tæppet sig både af design og præstationskrav.

Tubex Air - Det unikke Tubex Air lodrette varmlufttæppe er populært takket være sit ergonomiske design og slanke kappe. Rustfri stålbeklædning med valgfri RAL-farve på lameller.

Nucleo - Nucleo enheder er meget populære, når et luksuriøst og højteknologisk design ønskes. Nucleo enheden kan kun monteres i vandret position over en døråbning.

Tilbehør

Til alle luftæpper findes et bredt program af tilbehør i form af styringer, dørkontakter, rumtermostater m.v. Styring type Ditronic kan leveres for CTS overvågning samt konfigurering via PC + USB. Alle varmlufttæpper kan leveres på vand, el samt uden varmeflade.

Se mere på www.helge-frandsen-as.dk eller kontakt Helge Frandsen A/S på tlf. 7568 8033, E-mail: varme@hfas.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår