Vandtætninger til kabel- og rør-gennemføringer

Annonce – Dato 10 Aug 2021

Vandindtrængning i bygninger kan være et alvorligt problem og forårsage stor skade, som kan være kostbar at udbedre. For at forhindre dette og hermed begrænse skaderne, kan Roxtecs fleksible løsninger til tætning af gennemføringer under terræn med fordel anvendes.

Roxtec, tætningsløsningerRoxtec, vandtætninger

Læs mere om Roxtec UG™ – tætningsløsninger under terræn her: Tætninger under terræn til beskyttelse mod konstant vandtryk | Roxtec Danmark

Gennemføring af kabler og rør under terræn

Roxtec vandtætninger forhindrer vand i at trænge ind i bygninger, og er testet i hht. internationale standarder. Installationen er enkel og kræver ikke specielværktøj. Tætningerne beskytter også mod gas og gnavere, uden at svække konstruktionen. Gennemføringerne kan udformes jf. kundespecificerede krav, men Roxtec tilbyder som standard et bredt udvalg af forskellige løsningtyper og dimensioner.

Læs mere om Roxtec-løsninger her: Løsninger | Roxtec Danmark

Indstøbning af åbning

Både til indstøbning in situ og på fabrik findes Roxtec Knock-Out Sleeve: en økonomisk løsning, som giver mulighed for fremtidige gennemføringer, og som holder byggeriet tørt under selve opførelsen. En blanket fjernes først når rør/kabler skal trækkes, og standard tætninger monteres. Hermed minimeres omkostninger til kerneboring af huller og specialdesignede rammer.

Læs mere om Roxtec knock-out-sleeve her: Roxtec knock-out-sleeve | Roxtec Danmark

Roxtec, indstøbning af åbningRoxtec, vandtætninger

Dokumenterede egenskaber

Roxtec har eget testcenter og erfarne test- og certificerings eksperter, som udfører forskellige typer tests i hht. gældende lovgivning. Disse tests foretages også i forbindelse med videreudvikling af Roxtecs produkter, eller når deres kunder har specifikke krav i et større projektforløb. Derfor kan Roxtec tilbyde effektive løsninger, som lever op til selv de skrappeste krav på området.

Læs mere om test af beskyttelse mod vandindtrængning her: Test af beskyttelse mod vandindtrængning | Roxtec Danmark

Mulighederne er mange

Roxtec leverer tætninger til de fleste applikationer, enten som standard eller designet specifikt til opgaven, så kontakt Roxtec for en dialog om dine udfordringer.

Kontakt Roxtecs Infrastructure & Industry-team, tlf. 49 18 47 47.

Roxtec, tætningerRoxtec, vandtætninger

Firmaprofil

Svenske Roxtec Group er verdens førende leverandør af modulbaserede kabel- og rørtætninger. Virksomheden blev grundlagt i 1990 af Mikael Blomqvist, og er i dag repræsenteret på mere end 80 markeder.

For mere info: Historien om Roxtec | Roxtec Danmark

Yderligere information: www.roxtec.com/dk, tlf. 49 18 47 47.

Mere om produktet R UG™ RAMME – GENNEMFØRING AF FLERE KABLER/RØR UNDER TERRÆN

RM UG™ moduler med Multidiameter™
RM UG™ faste moduler/blindklodser
RS UG™ vandtætning – gennemføring af enkelt kabel/rør under terræn
KOS – Knock-Out-Sleeve – til indstøbning under terræn
Roxtec Transit Designer™ - design din egen gennemføring
Roxtec-litteratur - kataloger, brochurer og retningslinjer
BIM-objekter

BIM-objekter

Optimer din design-arbejdsgang

Læs mere

UG-video
Multidiameter™ fra Roxtec – en unik teknologi

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår