Vandafvisende akustikgulve i høj kvalitet med 30 års boliggaranti

Dato: 25 jun 2020

Meltex' modstandsdygtige akustikgulve fås i et træ- og klinkelignende design. Sammenføjet med prisen, gulvets gode gangkomfort og en boliggaranti på 30 år, gør det gulvet særdeles attraktiv.

Sammenføjet med prisen, gulvets gode gangkomfort

Meltex’ moderne og praktiske akustikgulve, maner fordomme om akustikgulve som forældede og plastiklignende til jorden. Meltex' akustikgulve er i højeste kvalitet, og de er meget nemme at vedligeholde. Gulvet er vandafvisende og mere modstandsdygtigt end trægulve og laminat. Med Meltex akustikgulve får man en god gangkomfort og det kan føles lunt at gå på. Gulvene har en lyddæmpende effekt og kan bidrage til at dæmpe akustikken i ethvert hjem og kontormiljø.

Dette kombineret gør Meltex akustikgulve yderst attraktive til erhverv og hos børnefamilier, hvor der er meget trafik og øget risiko for slitage på gulvet.

Meltex akustikgulv fås i et trælignende og et klinkelignende design og findes i forskellige farver og mønstre. Gulvet fås med to bagsider i kork eller foam og materialet er 100% genanvendeligt. Gulvets gode holdbarhed betyder, at de to produkter kommer med en boliggaranti på henholdsvis 20 år og 30 år. Gulvet er meget nemt at montere, da det installeres med et patenterede praktisk clicksystem.

Meltex akustikgulv har en særdeles hård kerne, som betyder at det kan lægges på store arealer uden brug af delitationsfuge - arealer helt op til 400 kvm. Gulvet kan tåle vand og det gør det oplagt som køkkengulv. Meltex akustikgulve fungerer i næsten alle husets rum og erhvervsmiljøer.

akustikgulv fås i et trælignendeakustik gulv, har en særdeles hård kerne

Gode produkter og ekstraordinær service

Jans Gulvafslibning ApS, har længe samarbejdet med Meltex og har i de sidste 5 år udelukkende benyttet Meltex som leverandør af akustikgulve. Jan Ivan Kviatkowski, ejer af Jans Gulvafslibning, forklarer: ”Jeg har brugt Meltex som gulvleverandør de sidste 5 år. Udover at Meltex har nogle gode produkter til en rigtig fornuftig pris, så er deres service helt suveræn. De er altid behjælpelige, og hvis der opstår problemer undervejs, så bliver de løst. Meltex er hurtige til at levere og er meget leveringsstabile”.

Jan Ivan Kviatkowski ser at der en interesse i akustikgulve særligt pga. deres gode modstandsdygtighed ”Jeg arbejder meget med mindre lejligheder og lejeboliger, her oplever jeg at akustikgulve bliver mere og mere brugt. De eksisterende gulve er tit meget slidte og er blevet slebet for meget. Her er løsningen ofte at man vælger at lægge LVT akustikgulv ovenpå. Der er jo mellem 20 og 30 års garanti på Meltexs gulve, så på den måde slipper man for at gøre mere ved gulvene og man får et billigt, pænt og holdbart resultat. Det eneste gulvene kræver er en fugtig klud, når de er beskidte. Gulvene skal ikke vedligeholdes med olier eller lak som traditionelle trægulve kræver det. Man slipper for besværet ved at man indenfor en årrække skal flytte møbler og lignende for at lakere eller oliere sine trægulve. Og så er det et nemt gulv at installere - Meltex clicksystem fungerer som det skal”, afslutter Jan Ivan Kviatkowski.

Mange års erfaring og førende grossist indenfor gulvbelægning

Meltex A/S kan med sine mange år i branchen kalde sig en af de førende grossister indenfor gulvbelægning. Med sine konkurrencedygtige priser har de været den fortrukne leverandør til danske gulvlæggere, entreprenører og detailbutikker gennem årene. I dag samarbejder Meltex A/S med gruppen Home Decor International, som er et samarbejde på tværs af landegrænser af de førende grossister i hvert af de europæiske lande.

de været den fortrukne leverandør til danske gulvlæggere

Meltex A/S forhandler kun produkter, hvor de kan stå inde for kvaliteten og materialerne, hvor størstedelen af produkterne bliver produceret i Europa. Med deres omfattende sortiment af bl.a. vinyler, trægulve, tæpper, linoleum og akustik gulve har Meltex A/S en rig berøringsflade i gulvbranchen.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår