Vahle udstiller med Randi på BYGGERI ’18

Annonce – Dato 14 Dec 2017

Vahle viser nye designdøre frem sammen med Randis beslag

Vahle udstiller med Randi på BYGGERI ’18

Vahle udstiller med Randi på BYGGERI ’18

Vahle viser nye designdøre frem sammen med Randis beslag

Det er fire år siden, at Vahle sidst udstillede på BYGGERI-messen i Fredericia. Derfor er virksomheden meget begejstret for at deltage på messen i 2018, hvor de viser nye døre frem sammen med greb og beslag fra Randi.

Niveauet løftes, når dør og beslag udstilles sammen

Randi er Vahles foretrukne leverandør af dørgreb og beslag. Dette samarbejde bliver vist frem på den kommende fagmesse, hvor Vahle lægger døre til Randis mange produkter. Dette er til gavn for begge parter, da produkternes niveau løftes, når kvalitetsdøre og -tilbehør forenes og vises sammen.

Nye designdøre vises frem

Vahle har udviklet forskellige kombinationer af døre og dørtilbehør, så begge virksomheders produkter kommer mest muligt til deres ret. Vahle viser en række nye designdøre frem, som lanceres i 2018, heriblandt en dør designet af arkitekt og designer Lars Vejen, som også har designet Randi Line Nordic fra Randi.

Find Vahles stand og oplev nyhederne

Kom og oplev Vahles nye produkter fra 13.-16. marts, hvor BYGGERI ’18 finder sted. Messen har åbent alle dage fra 9.30-17.00, og Vahle kan besøges på standplads A-0316.

BYGGERI-messen er Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer. Næste messe afholdes 13.-16. marts 2018 i MESSE C i Fredericia.
Se mere på www.byggerimessen.dk

Læs mere på www.vahle.dk