Vær med, når byggefagfolk mødes på BYGGERI '18

Dato: 6 mar 2018

NY VIDEN. KUN FOR FAGFOLK 13. – 16. marts 2018 MESSE C, Fredericia

Vær med, når byggefagfolk mødes på BYGGERI '18

VÆR MED, NÅR BYGGEFAGFOLK MØDES PÅ BYGGERI ’18 

NY VIDEN. KUN FOR FAGFOLK - 13. - 16. MARTS, MESSE C, FREDERICIA

Har du lyst til at fylde hovedet med ny viden og masser af inspiration til dine næste projekter? Vil du tale nye produkter og løsninger direkte med leverandørerne? Vil du se de nyeste tendenser inden for bæredygtigt byggeri? Så kig indenfor, når BYGGERI ’18 slår dørene op.

Kæmpe udbud af byggematerialer, -løsninger og udstyr

300 førende leverandører står klar til at vise dig sidste nyt inden for byggematerialer, byggeteknologi, værktøj og udstyr. Et messebesøg er absolut den mest effektive måde at få overblik over markedet, og stedet hvor du kan se og sammenligne, finde nye leverandører og få en snak direkte med producenten.

Se, hvilke førende leverandører til byggeriet, der står klar til at præsentere sidste nyt inden for byggematerialer, værktøj og udstyr, når messen åbner den 13. marts på www.byggerimessen.dk.

Byggeriets Klimapriser

Den 13. marts kl. 14.00 på BYGGERI '18 uddeles Byggeriets Klimapriser for 5. gang. Nomineringskomitéen, der udpeger vinderne, består af repræsentanter fra samtlige byggeriets parter. Det er lige fra de udførende - repræsenteret ved direktør Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri - til rådgivere - direktør Lene Espersen, Danske Arkitektvirksomheder - og bygherrer – direktør Henrik L. Bang, Bygherreforeningen.

Priserne er med til at fremme udviklingen af byggematerialer og -løsninger med bedre energi- og miljømæssige egenskaber til gavn for klima og miljø og sætter desuden fokus på virksomheder, der har iværksat en klima-, energi- og/eller miljøstrategi.

…. En ny generation af glasuld, automatiseret styring af indeklimaet og træbeskyttelse uden giftstoffer….. Mængden af innovation og feltet af ansøgere til Byggeriets Klimapriser favner i år vidt og bredt, og niveauet er højere end nogensinde før.

Se de nominerede til årets klima-oscars her

 

Følg ”Den bæredygtige vej”!

Følg den grønne cirkel på halplanen og se de mange spændende bæredygtige produkter og løsninger, der er nomineret til byggeriets Klimapriser.

Du finder halplanen her og på messens app – ”BYGGERI-messen” - så du har den ved hånden, når du besøger messen.

BYGGERI '18 – Skandinaviens stærkeste fagmesse for byggeteknologi, -materialer og løsninger!

FRI ADGANG FOR FAGFOLK - TIRSDAG-FREDAG KL. 09.30 - 17.00

REGISTRER DIG HER OG VIND EN VILD FORMEL 1 TUR!

LÆS MERE PÅ WWW.BYGGERIMESSEN.DK

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår