Vælg et gulv, der er bæredygtigt af natur

Annonce – Dato 29 jan 2021

Gerflor DLW, som har produktion i Tyskland, er specialist i - og en verdensomspændende leder inden for elastiske gulvbelægninger. Virksomheden er stolt af at være en gulvbelægningsproducent, der sætter de højeste standarder, når det gælder miljøet.

Alle Gerflor fabrikker er ISO 14001 miljøcertificerede

Alle Gerflor fabrikker er således ISO 14001 miljøcertificerede, og der bruges genanvendt materiale i alle produktserier.

DLW-linoleum er udviklet efter principperne om cirkulær økonomi og Cradle to Cradle's strenge filosofi. Produceret af 98% genanvendelige og biobaserede råmaterialer, som sikrer CO2-neutralitet Cradle to Gate.

98% bio-baseret råmateriale

Det er sammensætningen med 98% bio-baseret råmateriale, der gør DLW-linoleum til et miljøvenligt, bæredygtigt valg: 2% kork, 3% farvepigmenter, 5% harpiks, 8% jute, 19% kalksten, 20% træmel og 41% linolie.

Hele 76% af indholdet er hurtigvoksende og fornybart inden for 1 år eller mindre, og ved selve fremstillingen indgår der op til 40% genanvendt indhold. Når DLW-linoleum engang skal udskiftes, er det 100% genanvendeligt.

DLW-linoleum er et miljøvenligt, bæredygtigt valg

Klare krav om cirkulær økonomi

Gerflors gulvbelægninger er udviklet med anvendelse af principperne for cirkulær økonomi. Og virksomheden efterlever de højeste standarder, når det kommer til miljøkrav og kvaliteten af de valgte fremstillingsmaterialer.

Alle produkter følger livscyklusanalyse – LCA – metodologi. Det betyder bl.a., at eksisterende produkters påvirkning af miljøet skal vurderes gennem alle faser af deres livscyklus – og at nye produkter skal udvikles og designes, så de reducerer miljøpåvirkningen.

CO2-neutral - Cradle to Gate

At være CO2-neutral ’Cradle to Gate’ betyder, at CO2-emissionerne er neutrale i de første faser af produktets livscyklus fra dyrkning af råmaterialerne til slutningen af produktionsprocessen, hvor det færdige produkt skal ud ad fabrikkens port (gate). Alle detaljer er dokumenteret og kan findes i Gerflors EPD - Environmental Product Declaration - der er certificeret af et EVEA-laboratorium efter de internationale regler.

Gerflor DWL-linoleum er ’Cradle to Cradle’ Silver certificeret

Cirkulær økonomi - Cradle to Cradle

Gerflor DWL-linoleum er ’Cradle to Cradle’ Silver certificeret. Det betyder, at produkterne er designet til at indgå i cirkulær økonomi. Her er det endelige mål ’nul affald’, hvor affaldet kan indgå i en ny produktcyklus.

’Cradle to Cradle’ er både en produktcertificering og en filosofi, som Gerflor forfølger i jagten på løbende forbedringer. Der stilles strenge krav til vores produkter og virksomhed inden for:

  • Genbrug og genanvendelse
  • Materiale sundhed
  • Forvaltning af vandressourcerne
  • Vedvarende energi
  • Social retfærdighed

Beskyttende af natur med max. hygiejne

Neocare™ er et nyt eksempel på Gerflors produktudvikling. En eksklusiv linoleumsoverflade, der er acrylat baseret og hærdet med en tredobbelt UV-laserbehandling. Resultatet er en linoleumskollektion med fremragende tekniske egenskaber og et elegant mat design, der fremhæver stoflighed og dybe farver - og ikke har lysreflektion på overfladen.

Den nye kollektion åbner helt nye muligheder for indretningsarkitekter og arkitekter, der er interesserede i design og farver inden for naturlige gulvløsninger. 159 farver i 9 forskellige designlinjer giver design mangfoldighed. Ud over de velkendte og populære mønstre i Marmorette, Colorette og Uni Walton serierne er der flere spændende, moderne og stilfulde designs i de nye Arabesque og Lino Art serier.

Neocare™ er et nyt eksempel på Gerflors produktudvikling

Med Neocare™ får man en sund og holdbar løsning med nem rengøring og vedligeholdelse. Tåler blandt andet desinficerende midler som håndsprit. Er snavs- og pletafvisende, så rengøring er hurtig med moppe eller gulvvaskemaskine. Modstår mikroridser og kræver ikke vedligeholdelse med forsegling eller voks.

Samtidig er den indendørs luftkvalitet i top med minimal emission af organiske forbindelser – VOC. Gerflor er TVOC certificeret efter de mest krævende standarder.

Referenceprojekter fra Gerflor DLW Denmark A/S

Navitas Park Opførelse af uddannelseshus

Navitas Park Opførelse af uddannelseshus

Nybygning | AARHUS C | 720,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 6 etager hvor den ene etage...

Nordstjerneskolen

Nordstjerneskolen

Nybygning | Gribskov Kommune | 215,0 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i Gribskov Kommune på 2 etager . Selve bygger...

Carlsberg Byen - Europaskolen

Carlsberg Byen - Europaskolen

Nybygning | København | 303,8 Mio.kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 6 etager hvor den ene etage er...

Nyt Hospital Herlev - Akutmodtagelse & kvinde/barn center

Nyt Hospital Herlev - Akutmodtagelse & kvinde/barn center

Nybygning | Herlev | 1,332 Mia. kr

Nybygning af hospital i Herlev på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt dec...