Vælg den rigtige facade: Cedral Click fibercement facadeplanker fra Etex

Annonce – Dato 3 sep 2020

CedralTil facader kan anvendes mange forskellige materialer, der kan kombineres på kryds og tværs. Hvilke materialer, der vælges er afgørende for omfanget af vedligehold, udskiftning og reparation, men også i forhold til andre aspekter såsom økonomi og sundhed.

Cedral Click fibercement facadeplanker fra EtexCedral Click fibercement facadeplanker fra Etex

I de senere år er der kommet stærkt fokus på bæredygtigt byggeri, og her er fibercement et oplagt materialevalg. I Etex Nordic A/S - tidligere kendt som Ivarsson - er man stolte over at have opnået flere miljøgodkendelser, som netop beviser dette. Samtidig kan størstedelen af Etex’ fibercementprodukter genanvendes– til gavn for miljøet og de kommende generationer. Fibercement har også nogle særligt gode egenskaber i forhold til energibesparelse og et bedre indeklima. Det kan kort og godt bidrage positivt til det samlede varmeregnskab. Fibercement er et let materiale og kan derfor bruges som beklædning på samme måde som træ. Det fremstilles af cement, sand, vand, kalk og cellulose (naturlige fibre). Cedral Click kan anvendes til både hus, udhus, sommerhus, carport og skur med videre. Mulighederne er mange.

Let og hurtig montage med ”fer-og-not” planker

Cedral Click facadeplanker - tidligere kendt som Ivarclick - er særdeles velegnede til alle typer facadeløsninger -uanset art og størrelse. Som de eneste på markedet tilbyder Etex ‘fer-og-not’ facadeplanker, der sikrer en hurtig og let montage. Planken kan monteres både vandret og lodret, og fås i ‘trælook’ (Wood) eller med en glat overflade (Smooth). Cedral Click giver et æstetisk og roligt udtryk sammenlignet med de mere klassiske ‘klink’ (vandret) eller ‘1-på-2’ (lodret) monteringer. Cedral Click monteres væsentligt hurtigere end de traditionelle fibercementplanker, idet de specielt udviklede clips holder plankerne på plads. Derved undgår man flere arbejdsgange sammenlignet med andre facadeløsninger. Hver enkelt planke kan desuden udskiftes seperat uden at hele facaden skal afmonteres.

Let og hurtig montage med ”fer-og-not” plankerCedral Click fibercement

Stor fleksibilitet og lang levetid

Cedral Click vælges af flere og flere grundet den store fleksibilitet og de mange anvendelsesmuligheder. Der er en forventet produktlevetid på op imod 50 år - selv i belastede udendørsmiljøer - blot plankerne er monteret efter anvisningen.

Vedligeholdelsesfri

En facade med Cedral Click kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den passer sig selv og skal højst vaskes af med lidt sæbevand for at fjerne eventuel snavs og spindelvæv - afhængig af behov. Dermed kan man spare både tid og penge på vedligehold de næste mange år.

Mange RAL-farver

Cedral Click fås i 31 forskellige farver. En af fordelene ved at vælge Cedral er, at farverne matcher RAL-farverne hos de gængse vinduesproducenter. Dertil kommer et større tilbehørsprogram med et utal af forskellige profiler. Der er dermed rig mulighed for at lege med designet, og få en skræddersyet løsning tilpasset lige præcis ønske og behov.

Firmaprofil

Etex Nordic er en del af Etex Group, en belgisk familieejet koncern som på verdensplan beskæftiger mere end 14.500 medarbejdere. Etex Group opfandt og udviklede tilbage i 1905 de første fibercementløsninger og har gennem mere end 100 år specialiseret sig i at videreudvikle og producere designmæssigt unikke byggematerialer baseret på fibercement.

Find yderligere information på: www.cedral.dk og www.etexgroup.com eller kontakt på tlf. 73 66 19 99.