V. Guldmann - En del af NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 4 jul 2024

Se to udvalgte produkter fra V. Guldmann i NBS Nordic leverandørkatalog

V. Guldmann A/S er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 1980 af Viggo Guldmann

V. Guldmann A/S er en dansk virksomhed, der blev stiftet i 1980 af Viggo Guldmann og er siden vokset til en global virksomhed med mere end 570 ansatte. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion og salg af velfærdsteknologi til mennesker med funktionsnedsættelse og arbejdsredskaber til deres hjælpere.

Vi leverer produkter og ydelser inden for to hovedområder og under to varemærker:

  • Under Guldmann-varemærket beskæftiger vi os primært med forbedring af arbejdsmiljøet og optimering af arbejdsgange overalt indenfor plejesektoren. Vores produkter øger effektivitet, sikkerhed og komfort ved løft, forflytning og lejring af mennesker. Gennem levering af loftlifte inkl. montage samt levering af ydelser som eksempelvis rådgivning, projektering, undervisning og service, er vi med til at sikre at ressourcerne i pleje- og sundhedssektoren udnyttes effektivt. Dermed frigøres mere tid til omsorg. Guldmanns produkter sælges globalt og fremstilles på egne fabrikker.
  • Under Stepless-varemærket udvikler, producerer, distribuerer og servicerer vi produkter og ydelser, der gør det muligt at forcere fysiske barrierer, der er opstået som følge af niveauforskelle. Produktprogrammet omfatter blandt andet ramper, løfteplatforme og elevatorlifte, der er med til at skabe værdig adgang for alle.

Udvalgte produkter i fokus fra V. Guldmann A/S

SLP C - Stepless Løfteplatform

Det kan ofte være lidt af en udfordring at forbedre adgangsforholdene, specielt i ældre og bevaringsværdige bygninger. Vi tilbyder derfor skræddersyede kørestolslifte, der passer til de eksisterende omgivelser og indretningen.

Stepless producerer flere typer specialtilpassede og diskrete løfteplatforme, der kombinerer værdige adgangsforhold for personer med nedsat mobilitet med en æstetisk fremtoning.

De enkelte modeller er diskrete og bliver designet til i særlig høj grad at gå i harmoni med omgivelserne så et smukt arkitektonisk udtryk bevares.

Stepless producerer flere typer specialtilpassede og diskrete løfteplatforme

GH3+ med klasse III vægt

Det er veldokumenteret, at brug af loftlift reducerer antallet af belastninger, overanstrengelser og skader - og det betyder lavere sygefravær og en øget arbejdsglæde for hjælperne. Guldmanns løftemoduler er designet til tunge løft med en kapacitet fra 175-500 kg, og betjeningen foregår ubesværet og med stor bevægelsesfrihed. Derfor vil én hjælper i langt de fleste situationer kunne gennemføre daglige løfte- og forflytningsopgaver uden assistance, hvilket giver mere tid til omsorg for den enkelte borger.

Med en GH3+ loftlift med integreret medicinsk godkendt klasse III vægt, er der mulighed for at overvåge vægtforandringer hos borgere. Vægten vises i kilogram i håndbetjeningens display.

Det er veldokumenteret, at brug af loftlift reducerer antallet af belastninger, overanstrengelser og skader

Download NBS Nordic katalog her