UniPoint introducerer fusionen mellem sikkerhedsbelysningsarmaturer og luftrensningsteknologi

Annonce – Dato 30 sep 2021

SanificaAria fusionerer sikkerhedsbelysningsarmaturer med luftrensningsteknologi.

Unipoint, sikkerhedsbelysningsarmaturer

Verdenshistorien er fyldt med produkter og metoder, der er innoveret gennem eller på baggrund af kriser og krige. I nutiden er det tekniske landvindinger for at afhjælpe klimaudfordringerne og skabe CO₂-neutrale løsninger på stort set alle områder, vi ser. Nu føjes endnu et lille bidrag til denne historie, som er skabt på baggrund af og gennem den Covid 19 pandemi, som vi stadig kæmper med, og som vi efter alt at dømme må leve med længe endnu … måske for altid.

SanificaAria professionel luftrensning

Beghelli, som er UniPoints leverandør gennem næsten 3 årtier, har skabt et patenteret produkt, som kan holde Covid 19 og andre vira nede og derved reducere smittetrykket eller helt fjerne vira fra luften. En teknologi og produkter fremstillet i samarbejde med førende eksperter og universiteter, og kontrolleret og testet af 3. part uvildige test laboratorier.

uvOxy® teknologien og produkterne i serien SanificaAria er alle skabt med det formål at rense indeluften for skadelige og sygdomsfremkaldende vira.

Unipoint, luftrensningUnipoint, sikkerhedsbelysning kombineret med luftrensning

Sikkerhedsbelysning kombineret med luftrensning

Produktserien indeholder en spændende kombi-teknologi, hvor producenten har fusioneret sikkerhedsbelysningsarmaturer med den patenterede luftrensningsteknologi. Dette er gjort, fordi lige netop de lokaliteter, hvor der offentligt befinder sig mange mennesker, også har krav til sikkerhedsbelysning. Derved opnås en signifikant besparelse på installationsomkostningerne. I disse produkter er tillige brugt en anden patenteret teknologi, nemlig Titanium® batterier, som ift. den fremherskende anvendte teknologi lever meget længere. Der er endda en 10 års garantiordning på denne batteritype. En teknologi, der samtidigt bidrager til lange serviceintervaller og reduceret CO₂-udledning.

Normalbelysning kombineret med luftrensning

Denne fusionstankegang stopper så ikke her, men er også bragt over i belysningsindustrien. Beghelli har også her lavet en fusion mellem et normalt belysningsarmatur og den patenterede luftrensningsteknologi.

Unipoint, luftrensningsenhederStand-alone luftrensningsenheder

Ønskes der i stedet stand-alone luftrensningsenheder er dette også en del af sortimentet. Disse fås som 60/60 enhed til planforsænkning i systemlofter, gulvstandermodeller og væghængte enheder.

Læs mere om denne spændende fusionsteknologi her: Luftrensning mod vira

Hent Unipoint’s brochure ”Professionel luftrensning” her

Få yderligere information om Unipoint luftrensning her, tlf. 97175777 eller e-mail: mail@unipoint.dk