Unikke kontormoduler

Annonce – Dato 25 jan 2018

Æstetiske detaljer kombineret med godt indeklima

Unikke kontormoduler

Æstetiske detaljer kombineret med godt indeklima

Indretning og indeklima er ikke nødvendigvis to adskilte størrelser. Førstnævnte kan have stor betydning for arbejdsmiljøet og den generelle trivsel. Derfor tilbyder Temporent kontormoduler, hvor indretning og indeklima forenes i unikke løsninger.

Design og indretning skal optimalt set skabe et miljø, der både fryder øjet og øger vores fysiske velvære. Forudsætningerne for god trivsel handler nemlig meget om de rammer, der omgiver os. Det betyder også, at indretning og indeklima er to sider af samme sag. Pæne og indbydende rammer skal nemlig også tage højde for parametre som temperatur, dagslys og luftkvalitet.

Med Temporents specialdesignede moduler, opnår du en høj grad af designfrihed, fordi modulerne udstyres med den indretning, der passer til den enkelte brugers behov. Uanset om der er tale om kontormiljøer, folkeskoler, daginstitutioner eller noget helt tredje. De tilpassede løsninger spiller også en afgørende rolle for det daglige arbejdsmiljø og indeklima.

-Det handler først og fremmest om brugernes trivsel. De skal fra første dag føle sig godt tilpas og opleve, at rammerne faktisk understøtter deres arbejdsdag. Derfor designer vi vores moduler i tæt dialog med brugerrepræsentanter. Brugerne ved jo af erfaring, hvad de skal bruge, og hvordan lokalerne skal indrettes og udformes, så de fungerer bedst muligt, fortæller Claus Weppler, adm. direktør i Temporent.

Det bedste fra to verdener

Med store vinduespartier og loftshøjder på op til 2,7 m., skaber kontormodulerne de bedste betingelser for et behageligt arbejdsmiljø. De forskellige design- og indretningsmuligheder går heller ikke på kompromis med indeklimaet. I stedet får du det bedste fra to verdener, så dine indretningsmæssige ønsker spiller sammen med funktioner, der øger komforten. Et lavt støjniveau, gode mængder dagslys og tilpasset ventilation forbedrer dagligdagen og mindsker gener, der fører til hovedpine, kulde og ineffektivitet.

- Vi ved, hvor vigtigt det er, at modulerne fremmer et godt indeklima, da det øger produktiviteten og den generelle trivsel hos brugerne. Ud over at være udført med god isolering på vægge, gulve og tage, bruger vores mest bæredygtige moduler også højeffektive varmepumper, solceller, tidsstyret ventilation og bevægelsesstyret belysning. Alt sammen er med til at øge den samlede komfort, forklarer Claus Weppler.

Uanset behovet, leverer Temporent fleksible løsninger, der tjener mange forskellige formål. Alle brugerne får stor glæde af de tilpassede moduler med fokus på både indretning, komfort og trivsel.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår