Unik RFID-chipløsning til tagpap og undertage

Annonce – Dato 16 Aug 2018

Den unikke RFID-chipløsning til tagpap og undertage fås nu i en såkaldt cloud-baseret internetversion med ubegrænset plads til information, som kan læses direkte på mobilen ved brug af en ligeledes nyudviklet app.

Der er siden 2004 anvendt Radio Frekvens Identifikation (RFID) teknologi i virksomhedens tagprodukter. RFID-chippen sikrer, at data om taget er tilgængelige, så det fx er nemt at afgøre reklamationer samt syns- og skønssager i forbindelse med tagkonstruktionen.

TRYGHED FOR ALLE PARTER

En RFID-baseret løsning sikrer identifikation af, hvor og hvornår taget er købt, og man kan tillige indkode informationer, i form af tekst og billeder, om, hvordan og hvornår det er vedligeholdt. Det giver stor tryghed for både bygningsejer, håndværker og rådgiver, for hvem det kan have store økonomiske konsekvenser, hvis der mod forventning opstår usikkerhed om den anvendte tagløsning.

HURTIG ADGANG TIL VIDEN

Nyudviklingen giver mulighed for at få adgang til tagets samlede historik, uden at man behøver at åbne tagkonstruktionen. Ydermere kan RFID-chippen fungere som en præventiv tyverisikring, idet alle kundeoplysninger er kodet ind på cloud-serveren, og man derfor altid kan finde tilbage til den retmæssige ejer.

Læs mere på om RFID-chipløsning i tagpap og undertage

Referenceprojekter fra BMI Danmark (Icopal & Monier)

Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Udv.renovering | København | 15-25 mio. Kr

Udv.renovering af museum i København . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2013 ...

Vestergården II afd. 1-3035

Vestergården II afd. 1-3035

Udv.renovering | Herlev | 56 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i Herlev med 215 lejligheder på 2 etager . Selve by...

Fuglebakken afd. 413

Fuglebakken afd. 413

Udv.renovering | Esbjerg | 160 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Esbjerg med 187 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår