Undgå tab af menneskeliv

Dato: 2 Apr 2020

I forbindelse med brand handler det om at detektere præcist, pålideligt og hurtigt – således undgås ulykker og skader i videst muligt omfang. Autronica har kompetencerne, de nødvendige produkter og løsninger til at imødekomme dagligdagens udfordringer omkring brand i forskellige byggerier - fx i P-huse, hvor der i den seneste tid har været flere tilfælde af utilsigtede brande. Udover løsninger til P-huse, hospitaler, skoler, hoteller mv. arbejder Autronica Fire and Security ligeledes med automatiske slukningssystemer – en af deres kernekompetencer.

Autronica Fire and Security forhindrer skader eller ødelæggelser forårsaget af brand eller gas

Slukningssystemer

Autronica har leveret slukningssystemer til det meste af verden igennem mange årtier. På den måde har de opbygget solid erfaring og kendskab til hvorledes de bedst sikrer en kundes applikation med en af deres forskellige teknologier - det kunne fx være med deres Argonite, Novec 1230, CO2, Foam eller et vandtågesystem.

Autronica Fire and Security branddetekteringssystemer

Rådgivning og løsningsforslag

Har man en applikation med vitale værdier og/eller processer, der kræver ekstra opmærksomhed og beskyttelse, bidrager Autronica gerne med et oplæg til hvorledes man kan beskytte dem med en af deres sluknings- og branddetekteringsteknologier.

Autronica leverer slukningssystemer Firmaprofil

Siden 1957 har Autronica Fire and Security været førende inden for udvikling af branddetekteringssystemer.

Deres forskellige detektorserier og brandpaneler udvikles og produceres på egen fabrik i Norge.

I dag er Autronica en global totalleverandør af branddetekteringssystemer til forskellige segmenter indenfor onshore, offshore, og petrokemiske olie- og gasanlæg - og det er de stolte af.

Autronicas vision er: Zero loss of lives - no injuries or damages caused by fire and gas.

 

Læs mere om Autronicas løsninger her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår