Undgå rotter i kloakken

Dato: 1 Feb 2018

Effektiv metode til bekæmpelse af rotter uden gift

Undgå rotter i kloakken

UNDGÅ ROTTER VED AT RENOVERE KLOAKKEN MED STRØMPEFORING

Effektiv og ressourcebesparende metode til bekæmpelse af rotter uden gift

Et tæt og velfungerende kloaksystem er en af de mest effektive måder, man kan bekæmpe rotter på. I mange ældre bygninger er afløbsinstallationerne ofte blevet ændret gennem tidens løb, men afpropningen af de stikledninger, der ikke længere er i brug, er desværre ikke altid udført korrekt. Den dårlige eller manglende afpropning af stikledningerne skaber gode betingelser for rotterne. Når Aarsleff Rørteknik renoverer kloaksystemer, afblænder vi altid de stikledninger, som ikke længere er i drift. Vi fjerner dermed et af rotternes mulige tilholdssteder og forringer samtidig deres betingelser for formering.

Vi yder altid den fornødne vejledning til optimering af kloaksystemerne, så rotterne må søge andre steder hen og efter udført renovering kan vi sikre systemet effektivt mod indtrængende rotter.

Minimale gener

Med Aarsleff Strømpeforing kan vi renovere kloaksystemer uden opgravning eller omlægning af eksisterende installationer. Det betyder, at du slipper for byggerod. Strømpeforing sikrer en ukompliceret og hurtig renovering med minimale gener for bygningens brugere eller virksomhedens drift.

Unik teknologi forbedrer miljøregnskabet

Vi har udviklet en ny og gennemtestet metode til hærdning af Aarsleff Strømpeforing. Den nye metode er baseret på en patenteret LED-teknik: Strømpen hærdes ved hjælp af dioder, der udsender lys. Det giver en række miljømæssige fordele, herunder en reduktion af CO2-udledningen. Endelig er udstyret fleksibelt, så vi kan forny ledninger under selv meget trange adgangsforhold.

Certificeret kvalitet er din sikre garanti

Vores strømpeforingssystemer er optaget i Kontrolordningen for ledningsrenovering under Dansk Byggeri. Det betyder, at Aarsleff Strømpeforing opfylder kravene til deklaration, kontrol af både korttids- og langtidsegenskaber og løbende test af installationer.

En god investering

Som certificeret udbyder kan vi dokumentere, at vores strømpeforinger kan holde i 100 år, ved indbygning i normalt spildevandsmiljø. Renoveringen svarer til at få nye rør installeret i de eksisterende rør, og du undgår alle de omkostninger, som er forbundet med opgravning, nedbrydning og reetablering, hvilket ofte resulterer i store besparelser.

Lær mere om vores strømpeforingsmetode på vores hjemmeside www.aarsleffpipe.dk

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår