Undgå akutte kloak-sammenbrud

Dato: 27 Apr 2017

Aarsleff Rørteknik har succes med tilstandsvurderinger af kloakker

Undgå akutte kloak-sammenbrud

Undgå akutte kloak-sammenbrud

Aarsleff Rørteknik har succes med tilstandsvurderinger af kloakker

Entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S, der er førende i Danmark inden for renovering og fornyelse af kloakledninger, har kæmpe succes med at tilbyde bygningsejere tilstandsvurderinger og langsigtede fornyelsesplaner for renovering af kloaknettet.

”Med langsigtede fornyelsesplaner får bygningsejere faktuel klarhed over fremtidige investeringer - hvilke dele af kloaksystemet skal renoveres med det samme og hvilke ledningsstræk kan vente i nogle år. Et unikt produkt, som er blevet rigtig populært de senere år”, forklarer Henrik Kjær, salgsleder hos Aarsleff.

UNDGÅR AKUTTE SAMMENBRUD

Ifølge Henrik Kjær er tilstandsvurderinger og fornyelsesplaner et værktøj, hvor der for alvor kan spares millioner i forhold til at stå med et nedbrudt ledningsnet. Og fornyelsesplaner er både populært hos boligselskaber, private- og offentlige bygningsejere samt industrivirksomheder og hospitaler.

”Fornyelsesplanerne giver ledningsejerne sikkerhed for en optimal drift og sikrer samtidig, at de ikke lige pludselig står med et nedbrudt ledningsnet under nogle af deres bygninger. På den konto kan de altså spare rigtig mange penge, gener, driftsstop mv.”, siger Henrik Kjær.

LANGSIGTEDE PLANER SIKRER ØKONOMISK GEVINST

Tilstandsvurderingerne og fornyelsesplanerne udarbejdes med udgangspunkt i en professionel TV-inspektion udført af medlemmer af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK). Kloakrørene deles op i et skadesindeks ud fra TV-rapporten, der viser kloaknettets tilstand i de forskellige områder.

På den måde får de driftsansvarlige bygningsejere et prioriteret og budgetteret overblik over økonomien og det fremtidige vedligeholdelsesarbejde af kloaknettet.

”Bygningsejernes proaktive tilgang til udarbejdelse af TV-inspektioner og fornyelsesplaner inden dele af kloaknettet falder helt sammen betyder, at de opnår en økonomisk gevinst over tid”, forklarer Henrik Kjær.

Han peger på, at sker der først kollaps af kloakledninger, så kan det ikke undgås, at de gamle rør skal graves op og nye skal lægges. Det bliver markant dyrere, end at forny rørene med strømpeforinger inden skaden sker.

STRØMPEFORINGER MED 100 ÅRS LEVETID

En Aarsleff Strømpeforing er en polyesterforing, der krænges ind i eksisterende, nedslidte kloakrør. På den måde sparer man tid og omkostninger i forhold til opgravning af eksisterende asfalterede eller flisebelagte områder. En Aarsleff Strømpeforing er testet hos Teknologisk Institut og har alt efter belastningen en forventet levetid på op til 100 år.

Læs mere på www.aarsleffrørteknik.dk

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår