Undertage fra Isola

Dato: 31 jan 2019

Isola Tyvek® Pro er et let og effektivt frithængende undertag som kan benyttes i alle uventilerede tagkonstruktioner ned til 15 graders taghældning. Undertaget er diffusionsåbent og har meget lav vanddampmodstand så fugten hurtig kan tørre ud af tagkonstruktionen. Undertaget er klassificeret i Duko klasse ML.

Isola Tyvek® Pro undertag, 2-lags undertag, til tagdækning, undertage

Opbygning

Isola Tyvek® Pro er opbygget af to lag, bestående af UV-stabiliseret PP-filt og en kraftig og robust Tyvek® membran. Denne opbygning giver et let undertag med en god styrke. Den kraftige Tyvek® membran giver ekstrem god fugtbeskyttelse og sikrer en hurtig udtørring af byggefugt. Isola Tyvek® Pro har i sin klasse en god stræk- og rivstyrke og giver hurtigt og effektivt en vandtæt tagkonstruktion. Isola Tyvek® Pro er testet og godkendt mod gennemtrædning efter Nordtest SP-metode 0487.

Montering

Isola Tyvek® Pro kan monteres både vertikalt og horisontalt. Undertaget har lav vægt og er nemt og effektivt at montere. Når afstandslister og lægter er monteret, skal der altid anvendes undertagsstrammere for at undgå blafring. Disse vil også sørge for at isoleringen ikke trykkes op i undertaget og giver undertaget en overhøjde mellem tagspærrene. 
Montering kan ske under alle traditionelle tagdækningsmaterialer, såfremt monteringsvejledning følges. Ved taghældning mellem 15 og 20 grader anbefales det at benytte butylbånd eller Isola Fugemasse under afstandslisterne. 

Gode erfaringer i praksis

ValdemarByg Totalentreprenør i Fredericia har i forbindelse med opførelsen af en række typehuse afprøvet Isola Tyvek® Pro, og erfaringerne har været gode:
”Vi bruger indtil videre undertaget fra Isola til 10 typehuse, som vi bygger i bl.a. Børkop og Odense. Det er allerede lagt på til de første tre huse, og jeg må sige, at vi er yderst tilfredse med det. Det kan virkelig modstå noget, det er slidstærkt, og det er nemt at montere”, siger indehaveren af ValdemarByg ApS, Morten Valdemar Knudsen.

Ingen ujævnheder og buler

Firmaet har over 65 års erfaring inden for byggeriet, og selv har Morten Valdemar Knudsen 13 års erfaring med undertage, der til tider kan være en udfordring at montere tilfredsstillende: 
”Nogle undertage kan være vanskelige at få til at ligge ordentligt, men sådan er det ikke med Isola Tyvek® Pro. Det ligger rigtig godt på taget, der er ikke ujævnheder og buler, og det kan spændes godt ud. Så det er et rigtig fint produkt med god strækevne og høj kvalitet, det må jeg sige.”

Nye anvendelseområder

Derfor er Morten Valdemar Knudsen heller ikke i tvivl om, at man fremover også vil finde nye anvendelsesmuligheder til Isola Tyvek® Pro, og allerede nu er der nye planer i støbeskeen:
”Nu har vi prøvet det af på typehusene, og det er gået godt, så vi er på ingen måde bange for at bruge det også til andre typer opgaver. Vi udfører bl.a. store industrihaller, og der vil vi også bruge Isola Tyvek® Pro til kommende opgaver. Kvaliteten er i orden, strækevnen er god, det er lidt billigere, og det er let at montere med et ordentligt resultat til følge”, slutter Morten Valdemar Knudsen.

Mere om produktet Tagbelægninger

Tagbelægninger

Vi tilbyder mange forskellige tagløsninger til lige netop jeres byggeri

Belægninger til skråtage

Belægninger til skråtage

Se vores udvalg af bl.a. pladetag, listedækning, to-lags dækning til skråtage

Læs mere

Belægninger til Flade tag

Belægninger til Flade tag

Vi har både moderne et-lags tagbelægninger og to-lags dækning

Læs mere

Grøn tagbelægning

Grøn tagbelægning

Forbedrer bygningens miljøpåvirkning ved at bevare plantens overflade

Læs mere

Robuste undertage

Robuste undertage

Kan benyttes i uventilerede tagkonstruktioner

Læs mere

Tagsikring

Tagsikring

Vi har både tagstigere og snefangere

Læs mere

Specifikationer til tagmaterialer

Specifikationer til tagmaterialer

Her finder du garantier for vores produkter

Læs mere

Vedligeholdelse- og reparationsprodukter

Vedligeholdelse- og reparationsprodukter

Vi har alt fra tagprimer til asfaltreperation

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår