Undertag i højeste kvalitet med Isola

Annonce – Dato 22 jun 2017

Isola udvider sortimentet med stærkt undertag

Undertag i højeste kvalitet med Isola

Undertag med ny belægning

Isola udvider sortimentet med stærkt undertag

Isostærk er et nyt, kraftigt undertagsprodukt, som er diffusionstæt og giver taget fuld beskyttelse. Samtidigt viderefører man den robuste linje med 20 års totalgaranti, ligesom det nye undertag er godkendt i DUKO klasse Høj Normal.

Et alternativ i højeste kvalitet

I Isola har man længe mærket en efterspørgsel efter flere valgmuligheder når der tænkes i undertagsløsninger, og markedschef Michael Lindberg fortæller i den forbindelse:

”Det er meget almindeligt at operere med forskellige typer af produkter, hvor kunderne kan vælge mellem God, Bedre og Bedst. Vi har med vores Isokraft undertag ligget helt i toppen, og med Isostærk nu kan vi nu præsentere en løsning i Bedre-kategorien. Vi er kendte for at levere undertagsløsninger i den allerhøjeste kvalitet, og nu kan vi præsentere et alternativ til Isokraft, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi lytter altid indgående til vores kunder og samarbejdspartnere, og nu er vi stolte af at kunne præsentere et svar på deres efterspørgsel.”

Stærke og kraftfulde undertage

Den afgørende forskel på Isola Isokraft og det nye Isostærk undertag er belægningen. Isokraft er skiferbelagt, hvor Isostærk er sandbestrøget, og herved får man ikke den samme skridsikkerhed og UV-bestandighed. Men ellers har det nye undertag de samme fordele som Isokraft, eksempelvis de selvklæbende kanter og muligheden for at have en taghældning helt ned til 6 grader.

Michael Lindberg slutter af: ”Isostærk er et kraftigt og robust diffusionstæt undertag, som giver taget fuld beskyttelse. Med vores 20 års totalgaranti står vi 100 % inde for vores produkter, og da undertaget tåler at stå utildækket i op til 12 måneder, så opnår man som udførende en langt større fleksibilitet end ved traditionelle undertagsløsninger.”

Læs mere om undertagsproduktet på www.isola-platon.dk

Referenceprojekter fra Isola-platon

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

Nybygning | Frederikshavn | 30 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Frederikshavn med 21 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Nyt Beder Vandværk

Nyt Beder Vandværk

Nybygning | Aarhus | 67 mio.kr

Nybygning af industri i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2018 med e...

Hjertet Ikast

Hjertet Ikast

Nybygning | Ikast-Brande | 0 Mio.kr

Nybygning af dag-/aktivitetscenter i Ikast-Brande . Selve byggeriet er påbegy...

KLIMATORIUM LEMVIG

KLIMATORIUM LEMVIG

Nybygning | Lemvig | 34,5 mio.kr

Nybygning af laboratorium/forskning i Lemvig . Selve byggeriet er påbegyndt j...